Annonce
Billund

Legoland holder halloween

Børnene kan tage deres forældre i hånden og gå på "Brick or Treat"-jagt hos de skræmmende hyggelige væsener, der bor i små huse i parken. Pressebillede

Fra 7. oktober til den 4. november spreder (u)hyggen sig i Legoland, når parken forvandles i anledningen af Halloween. Børnene kan møde magiske væsener til "Brick or Treat" i efterårsferien, hvor der vil være aftenåbent med stort Halloween fyrværkeri.

Billund: Også i år skrues op for den uhyggelige stemning i Legoland, når parken får en stor orange overhaling til Halloween. Tusindvis af græskar, spindelvæv og skræmmende væsner kommer til at præge parken, og så er selfie-spot nummer et klar til at blive indtaget i form af det store Lego-græskar, der er bygget af mere end 100.000 klodser.

- Vi glæder os til årets Halloween. Det bliver lidt skræmmende, men mest af alt hyggeligt, når parken får en ægte Halloween makeover med tusindvis af græskar og hyggelige lys. Det giver en helt speciel stemning både blandt medarbejdere og gæster, og især når mørket falder på, og parken bliver lidt mere uhyggelig, siger Pernille H. Steffensen, der er event manager i forlystelsesparken, via en pressemeddelelse.

I skolernes efterårsferie sættes ekstra tryk på gysen, når parken holder aftenåbnet til klokken 21, og flere forlystelser er åbne til klokken 20. Blandt dem er den populære Polar X-plorer og årets nyhed Flying Eagle.

Børnene kan også tage deres forældre i hånden og gå på "Brick or Treat"-jagt hos de skræmmende hyggelige væsener, der bor i små huse i parken, ligesom der vil være en række forskellige Halloween byggeaktiviteter at deltage i.

Når lukketid nærmer sig, vil der hver aften i efterårsferien undtagen søndag 21. oktober være et kæmpe Halloween-fyrværkerishow klokken 20 over kongeborgen i Knights' Kingdom.

- Brick or Treat er vores helt egen udgave af det kendte "trick or treat", som vi første gang introducerede i 2016. Vi har valgt at gentage successen igen i år og give vores gæster mulighed for at møde vores (u)hyggelige væsner såsom varulve, hekse og skøre professorer, fortæller Pernille H. Steffensen i pressemeddelelsen.

Under Halloween vil der også være mulighed for at støtte den velgørende fond Merlins Magiske Tryllestav. For 20 kroner er det muligt at købe et græskar og tage det med sig hjem til pynt eller sjove udskæringer.

Pengene fra græskarsalget går ubeskåret til Merlins Magiske Tryllestav.

Annonce
Vejle For abonnenter

Nyvalgt byrådsmedlem flyttede til Vejle på grund af en mand: Ægteskabet holdt ikke, men det gjorde kærligheden til Danmark

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

'Det bliver værst for forældrene': Lederen på en af kommunens største skoler er klar, hvis regeringen beslutter at sende skolebørnene hjem på tidlig juleferie

Vejle For abonnenter

Se dronevideoen: Vejle midtby fik i al ubemærkethed en ny bro hejst på plads - derfor vil langt over 1000 biler dagligt køre over åen

Vejle

Det er smart og intelligent: Sådan får man styr på affaldstømningen

Erhverv

Derfor er Vejle-restauratør glad trods udsigten til nye stramninger:  'Det er et lille indgreb'

Regeringen holder pressemøde om restriktioner onsdag aften

Vejle Boldklub For abonnenter

Status efter VB's skuffende efterår: De middelmådige og dårlige præstationer var i klart overtal

Navne

Peter Rosendahl fejrer 40-års jubilæum

VEJLE

Borgmesteren fik kæden om halsen - men noget var helt anderledes ved gårsdagens ceremoni

Medie: Epidemikommission vil sende skoleelever hjem

Alarm 112

Kvinde ville skifte vognbane og så skete uheldet

Billund For abonnenter

60-årig rystede sin penis foran dagplejebørn

VEJLE

Nu bliver det lige pludselig alvor: Tour de France skal bruge over 1000 frivillige - og Vejle bliver fordoblet

Annonce