Annonce
Billund

Legoland og Wow Park har fået grønt lys til åbning: - Vi glæder os helt vildt

Hvis alt går som planlagt åbner Legoland den 8. juni. PR-foto
Den 8. juni må udendørs forlystelsesparker endnu engang slå dørene op, og i Billund er både Legoland og Wow Park forberedte med sprit og afstandsmarkeringer.
Annonce

Billund: Hvis smittespredningen fortsat holdes nede, må udendørs forlystelsesparker i hele landet åbne den 8. juni som en del af fase tre af åbningen af Danmark.

Legoland er en af de parker, der har meldt sig klar til at slå dørene op igen.

- Vi glæder os helt vildt til igen at få besøg af nogle glade gæster, lyder det fra PR-chef i Legoland, Kasper Tangsig.

Da de første meldinger om næste fase af genåbningen af Danmark blev fremlagt torsdag aften, skabte det ellers i første omgang en vis bekymring.

- Vi var lidt bekymret, fordi vi ikke blev nævnt. Vi var derfor rigtig glade i morges, da meldingen kom, at vi kan åbne den 8. juni. Det er rigtig dejligt at have en konkret dato at kigge frem efter, i stedet for at vi endnu engang skulle have gået i uvished, siger Kasper Tangsig.

Ifølge pressechefen har Legoland mistet cirka 10 uger af sæson 2020, der løber frem til 1. november.

Vi er klar til at lave en begrænsning på, hvor mange, der kan komme ind i parken, så vi sikrer en god start, og at alle tiltagene fungerer

Kasper Tangsig, pressechef i Legoland

Annonce

Afstand og begrænsninger

Når Legoland åbner, bliver det til en helt ny virkelighed, der stadig forberedes til.

- Vi er klar til at åbne nu her, men vi afventer, at myndighederne kommer med flere informationer i forhold til de kommende restriktioner, siger Kasper Tangsig.

Der vil blandt andet blive afstand i køerne, spritdispensere og øget rengøring.

- I venteområderne ved forlystelserne vil der være plads til, at man kan holde afstand til hinanden. Der vil også komme afstandsmarkeringer på jorden, lige som vi kender det fra supermarkederne. Der kommer også til at være spritdispensere, og så sørger vi for øget rengøring, siger Kasper Tangsig.

Andre tiltag, der bliver undersøgt, er at vente med at åbne bestemte forlystelser og begrænse antallet af gæster i parken.

- Vi er klar til at lave en begrænsning på, hvor mange, der kan komme ind i parken, så vi sikrer en god start, og at alle tiltagene fungerer, siger pressechefen og fortsætter:

- Det er svært at sige, om vi bliver nødt til at lukke nogle forlystelser, men det er noget, vi har kigget på. Det kan for eksempel være, vi venter med at åbne de indendørs forlystelser, siger han, men understreger, at intet endnu er besluttet.

Annonce

Wow Park er (snart) klar

Hos Billunds splinternye udendørs forlystelsespark, Wow-park, ser man med stor glæde på udmeldingen fra Folketinget.

- Det er dejligt, at vi for første gang i lang tid har en konkret dato at arbejde ud efter, så det er en rigtig god dag for os, siger medejer og direktør for Wow Park, Jacob Hindhede.

Ifølge direktøren bliver det i første omgang Wow Park i Skjern, der åbner den 8. juni.

- Vi bliver også helt sikkert klar til at kunne åbne i Billund, og lige nu arbejder vi på højtryk for at få en dato på plads, siger Jacob Hindhede.

Ligesom Legoland gør Wow Park også sine overvejelser om, hvordan de på bedst mulige måde efterlever myndighedernes retningslinjer.

- Det er ekstremt vigtigt for os at følge de gældende retningslinjer. Vi arbejder i øjeblikket på, hvordan vi i parken kommunikerer omkring at holde afstand, og hvordan vi skaber øget mulighed for hygiejne. Vi vil blandt andet lave nogle markeringer i køerne til vores aktiviteter, og der vil naturligvis være mulighed for håndsprit, siger Jacob Hindhede.

Oprindeligt var Wow Park i Billund planlagt til at åbne store bededag den 8. maj, mens Legoland skulle have haft deres første åbningsdag i sæson 2020 den 28. marts.

I mellemtiden må de to andre store forlystelser, Lalandia og Lego house, i Billund vente. Legeland og badeland må således som udgangspunkt først åbne på et tidspunkt i august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce