Annonce
Billund

Legoland udsætter sæsonåbningen

Legoland har udskudt den officielle åbning af den nye sæson til den 4. april. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Billund: Også Legoland har nu været nødt til at reagere på regeringens opfordring til at lukke hele Danmark ned de kommende uger. Legoland skulle efter planen have slået dørene op til en ny sæson den 28. marts, men åbningen er nu udskudt. Derfor er det nu den 4. april, som er den officielle åbningsdag i den populære forlystelsespark.

Legoland meddeler, at de, der har købt ophold på Hotel Legoland frem til den 4. april, vil blive kontaktet.

De, der har købt billet til forlystelsesparken i dagene 28. eller 29. marts, kan bruge deres billetter på en vilkårlig dag frem til den 30. juni.

Annonce

Lalandia og Lego House lukket

Ifølge både Lalandia og Lego Houses hjemmeside holder begge attraktioner nu lukket til og med 29. marts.

Skulle man have købt en billet hos Lego House, er de lige nu behjælpelige med at få den refunderet. Lalandia er i øjeblikket i gang med at kontakte de gæster, der skulle have besøgt dem i perioden.

Begge attraktioner beder om forståelse og tålmodighed.

Lokalområdet lukker ned

Også Museumsgården Karensminde har meddelt, at stedet vil være lukket i de kommende to uger. I det hele taget bliver det i den kommende tid meget vanskeligt at finde noget at tage sig til andet end at sidde hjemme i sofaen og se tv.

Billund Idrætscenter meddeler, at centret vil være lukket, og de lokale idrætsforeninger har meddelt, at alle aktiviteter vil være indstillet, så længe myndighederne anbefaler det.

Samme melding kommer fra Billund Erhvervsfremme, som i de kommende to uger lukker ned for alle aktiviteter. Det betyder, at medarbejderne i denne periode ikke deltager i eksterne møder eller besøger medlemmer. Billund Erhvervsfremmes medarbejdere vil dog stadig kunne kontaktes på telefon eller mail.

Kære læser. Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Du kan være med til at støtte den indsats med et abonnement for 99 kroner om måneden i en tid, hvor lokale medier er presset over hele verden her: støt os. Til gengæld får du også adgang til alle vores låste artikler om andre lokale emner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce