Annonce
Erhverv

Nye lejeboliger i Jelling går som varmt brød

De første lejligheder på anden etape af nybyggeriet ved Haverne i Jelling er allerede udlejet. De skal bygges til venstre for vejen Grangaard Allé. Foto: Mette Mørk
Efterspørgslen er stor på de nye lejligheder ved Haverne.
Annonce

Jelling: Selv om første etape bestående af 30 lejeboliger ved Haverne i Jelling ikke er færdigbygget endnu, er boligerne for længst afsat til de kommende lejere.

Og grundet den store efterspørgsel har firmaet bag projektet, Haverne Jelling Holding ApS, som er ejet af Vejle-virksomhederne Hokton A/S og Vestjydsk Holding ApS, valgt at gå i gang med anden etape.

Den foregår på den anden side af vejen Grangaard Allé, hvor 27 lignende boliger skal bygges.

Her er 10 af boligerne allerede registreret som optagede lejemål ifølge projektets hjemmeside havernejelling.dk. Boligerne varierer i størrelse fra 80 til 95 kvadratmeter, og lejeprisen er afhængig af størrelsen og placeringen i området.

Boligprojektet Haverne blev oprindeligt indviet med 10 ejerboliger i 2008. 10 boliger, som har et markant andet udseende end de nye dobbelt- og rækkehuse. På grund af en række omstændigheder blev projektet dogikke udvidet som planlagt, før et nyt firma købte og overtog det i 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce