Annonce
Navne

Lene sidder sjældent stille: 25 år med medier, motion og masser af energi

Vandreskoene er ofte af finde på Lene Dandanells fødder. Hun elsker også at løbe, svømme og træne i fitnesscenter. Foto: Mads Dalegaard
15. januar kan Lene Dandanell fejre 25-års jubilæum som medierådgiver på Hedensted Avis. Hun begyndte tilfældigt i et barselsvikariat og har elsket sit job lige siden.
Annonce

Jubilæum: Når 61-årige Lene Dandanell møder ind på Hedensted Avis kl. 8, har hun allerede været i gang i flere timer.

Hun begynder nemlig hver dag med motion, enten vinterbadning i Vejle Fjord, en tur i svømmehallen eller fitnesscentret i Hedensted eller en løbetur.

For Lene Dandanell er motion og aktivitet en vigtig del af livet, selvom hun på sit arbejde bestemt heller ikke sidder stille.

15. januar kan hun fejre 25-års jubilæum som ansat ved Hedensted Avis.

Annonce

Fik barselsvikariat

Lene Dandanell blev født på Sjælland, men flyttede som barn med sin familie til Rask Mølle, hvor hendes forældre i flere år drev kroen.

Hun flyttede efter endt skolegang til Horsens og blev uddannet på kontor ved Standard Electric Kirk.

Hun kom senere til autobranchen, hvor hun sad i reception og på kontoret.

Hun blev gift med Steen, og parret bosatte sig i Hedensted, hvor de fik sønnen Nicolai, der sammen med Lenes børn Vickie og Kasper bragte familien op på fem.

Efter omtrent et år hjemme ved børnene, blandt andet som følge af en kræftsygdom, ville Lene Dandanell gerne ud på arbejdsmarkedet igen og søgte helt tilfældigt et barselsvikariat som annoncesælger på Hedensted Avis.

- Da vikariatet var udløbet, ville Rigmor Akselsen, som stod for avisen på det tidspunkt, ikke af med mig, og så blev jeg, fortæller Lene Dandanell med et stort smil.

Annonce

Ikke to ens dage

Hun var havnet på en ret usædvanlig arbejdsplads, hvor de fleste havde været der i mange år, og hvor ejer Rigmor Akselsen drev avisen på en meget personlig måde.

- Jeg har altid godt kunnet lide det med, at jeg aldrig ved, hvad dagen bringer. Der er ikke to dage, der er ens, forklarer Lene Dandanell, der altid har vidst, at hun ville arbejde med mennesker.

Og det fik hun lov til i jobbet, hvor hun det ene øjeblik skulle booke en fødselsdagsannonce for en glad kunde for få øjeblikke senere at skulle booke en dødsannonce for en ung mor.


Jeg synes stadigvæk, det er sjovt at gå på arbejde. Den dag, jeg ikke synes det mere, så skal jeg noget andet.

Lene Dandanell


Annonce

Stor udvikling

Rent teknologisk har arbejdspladsen ikke været den samme. For 25 år siden havde Hedensted Avis deres eget trykkeri på Bytorvet i Hedensted, der nu er revet ned. Annoncerne blev lavet i hånden, og salget handlede kun om den trykte avis.

I dag er ugeavisen en del af Jysk Fynske Medier, og mediemarkedet ser helt anderledes ud.

- Jeg har altid godt kunnet lide det med, at jeg aldrig ved, hvad dagen bringer. Der er ikke to dage, der er ens, siger Lene Dandanell. Foto: Mads Dalegaard

- I dag har vi meget mere at tilbyde. Radio, online, bannerannoncer og alt muligt andet. Derfor kommer vi også tættere på kunderne og virkelig afdækker deres behov, siger Lene Dandanell.

Annonce

Havkajak og strikketøj

Hun trives med den travle hverdag, der ikke er mindre travl, når hun har fri. Ud over et hus i Hedensted og to sommerhuse, et i Juelsminde og et i Vejers, bliver tiden brugt på masser af motion.

Der bliver plads til golf, gåture, spinning, yoga og svømning, og som noget nyt bestod julegaven af en havkajak til hende og Steen.

Dertil kommer samvær med familie og venner, som også betyder meget for Lene Dandanell.

Det kan derfor ikke undre, at den jubilerende medierådgiver ifølge hende selv er noget af et madøre, der gerne selv står i køkkenet for at kokkerere.

I øjeblikket klikker strikkepindene også flittigt om aftenen, for til marts skal hun være farmor.

På grund af corona bliver jubilæet markeret internt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce