Annoncørbetalt indhold

Lev af din hobby - 3 fritidsinteresser du kan leve af

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alle drømmer om det, men det er de færreste, der fører det ud i livet - at leve af sin hobby. At tage den ting, som man laver for at slappe af og koble fra, og gøre det til en lukrativ forretning, er en nærmest uopnåelig drøm for rigtig mange mennesker.


Annonce

Hvorvidt det kan lykkedes for dig afhænger meget af, hvilken hobby du har. Nogle hobbyer kan nemmere end andre omsættes til profit, og det har stor effekt på, hvor meget arbejde du skal lægge i at skabe en forretning. Vi har herunder forsøgt at hjælpe dig lidt på vej ved at komme med tre eksempler på hobbyer, som du kan tjene penge på.


Kan du lide at knipse gode billeder?

En hobby, som kan omsættes til en forretning, er fotografi. Flere og flere gør sig som amatørfotografer, og man kan se adskillige instagramprofiler, hvor folk udstiller deres bedste billeder. Du behøver dog ikke en uddannelse eller lignende for at kunne tage penge for dit fotografiske arbejde. Hvis du er dygtig nok, kan du blot starte i det små med mindre arrangementer og frivillige jobs, og langsomt bevæge dig opad til større og godt betalte jobs.


Du skal dog have lidt ekstra udstyr. Men hvis du har dyrket amatørfotografi i mange år, så har du nok allerede adskillige kamerastativer, linser og lys. Prøv dine evner af, og se om det er noget for dig.


De mange timer i fitnesscentret kan blive til lønningstimer

Flere og flere er gennem de seneste ti år begyndt at dyrke fitness og vægtløftning som en hobby. Hvis du allerede bruger alle dine ledige timer i fitnesscentret, kan du lige så vel blive betalt for det. Der findes nemlig mange forskellige måder hvorpå, du kan leve af din træningshobby.


Én af måderne er ved at blive personlig træner. Du behøver faktisk ikke nødvendigvis en uddannelse for at påtage dig titlen som coach, men hvis du skulle ønske det, så findes der forholdsvist korte kurser, som kan gøre dig ekstra kvalificeret til at vejlede andre i deres træningsrejse.


Sæt dine madlavningsevner i spil

Den sidste hobby, som vi vil nævne her, som du kan leve af, er madlavning. I takt med at mændene også er begyndt at komme i køkkenet, er der kommet større fokus på finessen ved at lave mad. Mange bruger flere timer derhjemme på at afprøve spændende, eksotiske og udfordrende opskrifter, og det kan man faktisk leve af.


Selv som amatørkok kan du nemlig sagtens nå ud til en bred gruppe af mennesker, som kan få glæde af dine opskrifter og erfaringer i køkkenet. Du kan lave dit eget online opskrift-univers, eller du kan skrive en kogebog med alle dine hjemmeskabte opskrifter. Der er mange muligheder, så kast dig ud i det, og lav det du elsker hver dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.