Annonce
Erhverv

Lidl's åbningsdato på plads

Ingen længe åbner Lidl i Hedensted. Byggeriet er færdigt, og tilbage mangler stort set blot "indmaden". Foto: Lennart Poulsen

Fra 23. august vokser midtbyen med 1800 varenumre og godt 100 parkeringspladser, når Lidl slår dørene op til Hedensteds nye supermarked.

Hedensted: Supermarkedsglade borgere kan godt sætte kryds i kalenderen.

Torsdag 23. august kl. 8 slår Lidl dørene op for sin nye 1800 kvm store butik på hjørnet af Kirkegade og Dalbyvej i Hedensted.

Det bekræfter projektudviklingschef Kristoffer Stimpel fra Lidl over for Folkebladet, selvom kæden normalt først offentliggør åbningsdatoen 14 dage forinden.

Den ca. 21 mio. kr. dyre bygning blev afleveret af entreprenøren i sidste uge, så tilbage venter blot indmaden i form af alt fra hylder og kølere til kasser og spots. Desuden håber Lidl på, at vejret på et tidspunkt i denne uge bliver køligt nok til, at der kan lægges det sidste lag asfalt på de ca. 100 parkeringspladser.

- Bygningen er klar, men den helt rigtige oplevelse kommer først, når alle småtingene også er færdige. Vi er spændte på at vise, hvad vi kan bidrage med i midtbyen, der trænger til en ny detailhandelsbutik efter Aldi og Rema 1000 er forsvundet fra midtbyen. Vi håber på, at byen glæder sig lige så meget, som vi gør, siger projektudviklingschef Kristoffer Stimpel.

Planerne om en ny butik blev offentliggjort i slutningen af 2016. Et lille års tid senere var de otte villaer på grunden overtaget og nedrevet. Eneste store ændring i planerne undervejs er, at butikken ikke er bygget i to etager, som der ellers var planer om.

Oprindeligt var åbningsfesten sat til april, men blandt andet jagten på en entreprenør samt den hårde vinter forsinkede byggeriet.

Lidl i Hedensted

Efter forsinkelse - blandt andet på grund af vinterens og forårets frostvejr samt jagten på den rigtige entreprenør - åbner den nye Lidl i Hedensted torsdag 23 august kl 8.Butikken ligger på en 7400 kvm stor grund på hjørnet af Dalbyvej og Kirkegade med 106 nye parkeringspladser.

Selve bygningen er 1800 kvm - heraf med 1100 kvm butik indeholdende 1800 varenumre.

Butikken bliver af Lidl fremhævet som en "moderne butik, der sætter helt nye standarder". Den har lyse og brede gange samt en grøn profil med blandt andet solceller på taget.

Lastbiler får en separat indkørsel fra Dalbyvej, mens kunder får to indkørsler fra Dalbyvej og Kirkegade. Foruden en enkelt hævet flade er det ikke skønnet nødvendigt med ny vejføring til håndtering af trafikken.

Butikken vil beskæftige 15-20 personer.

Annonce

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

18-årig fik lumre sex-beskeder fra sin chef: - Episoden er yderst beklagelig

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Abekopper sender aktie på himmelflugt: Kvistgård-virksomhed stiger syv milliarder i værdi

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce