Annonce
Vejle

Lige nu er jeg frustreret: Mød Hannah i vores serie "Mennesker"

Hannah. Foto: Mette Mørk

Jelling: Lige nu er jeg frustreret. Der sker mange ting, og ingen af dem er gået som planlagt. Det er faktisk alt. Bolig, uddannelse og arbejde.

Det kræver viljestyrke at komme igennem det her, og jeg prøver lige nu at finde ud af, hvad der skal ske med mit liv.

Jeg har fået alle mulighederne, men alligevel er det ikke gået som planlagt. Det var et chok for mig. Og alle omkring mig er også blevet chokeret, men de støtter mig samtidig. 

Annonce

Så nu handler det om at være nytænkende, og på en måde er det jo også spændende. Nu skal jeg til at finde ud af, hvad jeg så skal med mit liv. Det skal nok løse sig. Det ved jeg. Men det er også en frustrerende tid.

Lige nu er jeg hjemme i Jelling og besøge mine forældre. Jeg er opvokset her i byen, men bor her ikke længere. 

Min mor har haft stor indflydelse på mit liv. Hun har altid hjulpet mig på vej. Hun har altid været der og har givet mig gode råd, hvilket jeg er sikker på har givet mig en god ballast i livet, og når jeg skal tage beslutninger. 

Mennesker

  • I mere end et år har fotojournalist Mette Mørk og journalist Christina Møgelvang Mosegaard af og til gået en tur forskellige steder i Vejle Kommune - og det gør vi stadig.
  • Vi er på landet og går på gader og stræder i byerne. Vi møder mennesker tilfældigt og tager os tid til at lytte til unikke fortællinger.
  • Du kan finde “Mennesker” hver lørdag i den trykte avis. Et nyt menneske, hver gang. Du kan også følge med på Instagram “VejleAmtsFolkeblad” eller på vafo.dk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Peanutbutter-banana-sandwich og portugisiske grillspyd: Det har der været serveret på Vejlegården siden fagkonflikten

Erhverv

Forsker om Vejlegården: Politikerne var med til at forlænge konflikten ved at at blande sig. Den kunne hurtigt være blevet afgjort i arbejdsretten

Erhverv

De seks vigtigste ting, du skal læse, for at forstå konflikten på restaurant Vejlegården

Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce