Annonce
Kultur

Lilholt, Christopher og Malte, der var Gulddreng: Programmet er klar til Vejle Alive

I årtier har Lars Lilholt været synonym med Jelling Musikfestival. I år er festivalen aflyst, men Lars Lilholt bliver i stedet en del af Vejle Alive, der er en slags erstatning for festivalen. Foto: Annelene Petersen
Tre spillesteder i Vejle byder på 21 koncerter fra 25. juni til 3. juli. Flere navne følger. Alle kan oprette et arrangement og søge støtte under Vejle Alive-etiketten.

Vejle: Torsdag 20. maj klokken 10 burde vi være på vej til Jelling Musikfestival. Den er aflyst, men i stedet kan man på det tidspunkt købe en billet til et nyt arrangement, der hedder Vejle Alive.

Programmet er netop frigivet. Det viser 21 koncerter fordelt på tre scener i Vejle By: Byparken, Spinderihallerne og Skyttehushaven.

Koncerterne afvikles over ni dage fra 25. juni til 3. juli.

Annonce

Dem kan du høre, og flere følger

I Byparken kan man møde blandt andre møde Carpark North (25. juni), Lars Lilholt (30. juni), Michael Falch og Signe Svendsen (1. juli) og Christopher (3. juli).

I Spinderihallerne kan man blandt andre møde Betty Bass (2. juli) og den tidligere Gulddreng Malte Ebert (3. juli).

I Skyttehushaven vil nogle af oplevelserne inkludere Eldorado med Jørgen de Mylius (28. juni), Folkeklubben (1. juli), Alberte Winding (2. juli) og Sigurd Barrett (3. juli).

Flere navne tilføjes løbende.

Bag tiltaget står Vejle Musikteater, Bygningen og Jelling Musikfestival med støtte fra Vejle Kommune og Jelling Sparekasses Fond. De præsenterer deres vision for arrangementerne med disse ord:


Musikken og grinene skal genlyde i gaderne, forventningsglæden skal fylde luften og lyset, og varmen skal bølge over fjorden. Vejle skal sitre igen.

Vejle Alive i pressemeddelelse


"Musikken og grinene skal genlyde i gaderne, forventningsglæden skal fylde luften og lyset, og varmen skal bølge over fjorden. Vejle skal sitre igen."

Selv om det ligner en byting, så er håbet, at idérige foreninger, butikker og kulturinstitutioner i hele kommunen vil oprette et event og blive en del af programmet på vejlealive.dk.

Til at understøtte en del af det formål har Vejle Kommune afsat en pulje penge, som arrangører i centerbyerne kan søge om til afholdelsen af events. Programmet er delt op i seks eventtyper: Koncerter, kultur, standup, talks, vin & gastro samt events for børn.

Annonce

En scene til kunstnere i vækst

- Vores målsætning er at bidrage til at give kunstnere i vækst- og mellemlaget en scene. Med platformen vejlealive.dk og en pose penge fra kommunen kan vi understøtte, at alle med en god idé til et event kan komme ud over rampen, siger direktør for Bygningen Anders Hess.

Begivenhederne skal overholde de gældende coronarestriktioner, som blandt andet er krav om coronapas, mundbind og højst 500 siddende gæster.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Historisk Vejle-gods til salg: Her får du 600 kvadratmeter bolig, skov, marker og egen voldgrav

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smittetallene stiger eksplosivt: For to måneder siden var der 3700 smittede i hele landet - tirsdag var der samme antal i Vejle alene

Alarm 112 For abonnenter

'Jasmin' og 'Josefine' solgte nøgenbilleder til hundredvis af mænd: 22-årig vejlenser er fængslet i stor sex-afpresningssag

Billund

Lalandia i Billund er til salg: Derfor er din ferie ikke i fare

Erhverv For abonnenter

Michael og Mette bevarede Michelin-stjernen i september: Nu præsenterer ægteparret et eventyrligt regnskab, der har nået helt nye højder

Hvad gør andre lande? De bekæmper høje energipriser med hjælpepakker for milliarder

Give For abonnenter

På denne skole er det okay, hvis eleverne laver fejl: 'Det vigtigste er at give børnene en god skoledag'

Kultur

Prisfest for foreningsliv udvides med kultur: Nu kan du indstille dine kandidater

Alarm 112

Politiet blev kimet ned: Der kørte en ung person over Vejlefjordbroen på et elløbehjul

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Livsstil

Marianne og Gunnar har skiftet gammel kæmpevilla ud med nybygget rækkehus: Ingen skal stå med rodet efter os, når vi engang skal herfra

Vejle For abonnenter

Gør dig klar til fem måneders støj-inferno i midtbyen: Fra denne dato går det løs, når der skal bankes pæle i til nyt byggeri

Egtved

Skoleleder siger, han ikke kender årsag til elevflugt på lille skole, men forældre er uenige: 'Skolelederen vil ikke høre på vores begrundelser'

Annonce