Annonce
Vejle

Lillian har arbejdet i fængsel og skal skabe ro på socialt værested

Lillian Stephansen er uddannet socialrådgiver og har suppleret med en række efteruddannelser inden for misbrugsbehandling, psykoterapi, ledelse og coaching. Privatfoto

Café Parasollen har fået ny leder. Hun hedder Lillian Stephansen, er 50 år og har tidligere arbejdet med misbrug i Sdr. Omme Fængsel.

Vejle: Lillian Stephansen er fra 1. februar ansat som ny leder af det sociale værested Café Parasollen.

Hun kommer fra en stilling som behandler og psykoterapeut på misbrugsbehandlingscentret Sydgården, hvor hun har arbejdet med den ambulante behandling i Sdr. Omme Fængsel. Tidligere har den 50-årige kvinde arbejdet som blandt andet socialrådgiver, konsulent, familierådgiver og souschef på et bosted.

Lillian Stephansen er uddannet socialrådgiver og har suppleret med en række efteruddannelser inden for misbrugsbehandling, psykoterapi, ledelse og coaching.

Fritiden bruger hun på familie, motion og på at dyrke sine kreative sider inden for strikkearbejde og akrylmaling. Hun bor i Grindsted med sin mand og to døtre. Hun har desuden en voksen søn.

Annonce

Vi glæder os til, at den nye leder begynder og satser på, at der nu falder mere ro over stedet.

Carsten Brogaard Refshauge, afdelingsleder, KFUM's Sociale Arbejde

Efter et par omtumlede år

Ansættelsen af Lillian Stephansen sker efter et par år med flere ledere. I mange år stod Claus W. Sørensen i spidsen for værestedet. Han blev i 2016 afløst af Jan Nørgaard Nielsen, som efter bare seks måneder fik en fyreseddel.

Derefter ansatte man Michael Valbjørn. I efteråret meldte han dog ud, at han ønskede andre udfordringer. Dermed lagde man ikke skjul på, at nu skulle der gerne falde ro over adressen.

- Vi glæder os til, at den nye leder begynder og satser på, at der nu falder mere ro over stedet, sagde afdelingsleder Carsten Brogaard Refshauge tilbage i december.

Café Parasollen i Vejle er et af knap 30 sociale væresteder under KFUM's Sociale Arbejde. Organisationen har mere end 90 institutioner, 850 ansatte og 2150 frivillige landet over. Hovedkontoret ligger i Strib ved Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce