Annonce
Give

Lions donerede 5000 kroner til og BROEN Vejle

Ejnar Pedersen var på Lions Give's vegne glad for at kunne overrække 5000 kroner til formanden for BROEN Vejle, Susanne Clausen og kasserer, Morten Dahl B Jensen. Foto: Christina Mosegaard
Annonce
give - Omkring et hyggeligt langbord på Diagonalkroen, sad 16 godhjertede og engagerede mænd fra Lions Give en tirsdag aften for ganske nyligt. De havde reserveret tre ekstra pladser til to helt specielt inviterede, plus den lokale presse. Denne aften var nemlig helt speciel, for der skulle overrækkes en flot donation på 5000 kroner til formanden for BROEN Vejle, Susanne Clausen og kasserer, Morten Dahl B Jensen.
Annonce

En varm velkomst

Ikke blot var der inviteret til at sidde med ved bordet til stegt flæsk og persillesovs, der blev også budt varmt velkommen til de udefrakommende.

Vi er rigtigt glade for at I kan komme i aften og ikke mindst, da er vi glade for, at vi kan bidrage til jeres gode arbejde med børn og unge på egnen, plus at vi ser frem til at høre mere omkring jeres flotte arbejde, lød det fra Ejnar Pedersen fra Lions Give.

Efter at have indtaget en meget velsmagende omgang stegt flæsk med persillesovs inklusiv hyggelige snakke omkring løst og fast ved bordet, var det tid til den formelle overrækkelse af donationen og samtidigt var det tid til at høre endnu mere omkring hvad Broen Vejle står for og hvordan de nydonerede 5000 kroner kommer børn og unge til gode med behov for det.
Annonce

Stor taknemmelighed

Susanne Clausen fra BROEN Vejle udtrykte sin uforbeholdne taknemmelighed for Lions Gives flotte støttebeløb og kunne samtidigt bedyre, at alle pengene udelukkende vil gå til lokale børn og unge i området der dækker Gl. Give Kommune. Hun kunne også fortælle, at der i dag er 53 børn, som lokalt modtager støtte og hjælp fra BROEN Vejle.

- Vores formål er jo, at hjælpe egnens børn og unge, der af den ene eller anden grund ikke har det økonomiske grundlag for at deltage i fritidsaktiviteter og sport. Og tro mig, der er virkelig brug for vores hjælp og støtte. Faktisk oplever vi, at behovet er stigende og vi får flere og flere henvendelser, bedyrede Susanne Clausen. Hun fortalte også, at indførelsen af kontanthjælpsloftet er bekymrende og at det allerede er en mærkbar faktor for nogle af de familier som BROEN Danmark har kontakt med.
Annonce

Ledere, trænere, lærere og pædagoger hjælper

- Vi ved at vores hjælp gør en stor forskel for de mange børn og unge, som vi har kontakt til og vi ved, at de alle er enormt taknemmelige, når de oplever, at de på lige fod med deres skolekammerater får mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter og sport, sagde Susanne Clausen.

Der blev i forsamlingen hos Lions denne aften spurgt ind til hvordan BROEN Vejle finder frem til de der har behov for hjælp. Dertil kunne Susanne Clausen svare, at de får henvendelser fra

sportsklubbernes og foreningernes trænere og ledere, samt fra børnehaver, institutioner og skoler, kommer der henvendelser fra lærere og pædagoger, SSP og lignende, hvorefter de så tager tager kontakt til børnene og deres familier.

- Så, jo, vi oplever stor opbakning fra både klubber og det offentlige, sagde Susanne Clausen, der også kunne berette om, at BROEN Vejle nu er kommet på Vejle Kommunes budget, med en årlig støtte på 20.000 kroner årligt.

Helt konkret bliver pengene brugt til at betale kontingent samt sportstøj og grej, netop fordi det er noget af det der bliver sparet væk i de familier som ikke har de store økonomiske muligheder, og dermed ofte er medvirkende til, at de unge og børnene bliver afskåret fra at kunne gå til fritidsaktiviteter. Når processen går i gang med BROEN, da resulterer det også ofte i, at klubberne tilbyder at betale det halve og nogle gange det hele af kontingentet, hvilket er til stor hjælp og god nytte for alle parter.
I alle sager er vi med ind over og har altid hånd i hanke med hver enkelt. Derfor er det også os, der er med ude og købe fodboldstøvler, benskinner og den slags, forklarede Susanne Clausen.
Annonce

Glæden for at kunne hjælpe

Hos Lions Give, kunne man denne aften se hvordan de ærede herrer rundt om bordet blev mere og mere glade for, at de havde valgt at donere de 5000 kroner til BROEN Vejle og deres arbejde for at gøre livet bedre for så mange. Og netop for Lions i det hele taget, er det af stor betydning at kunne hjælpe børn og unge både lokalt og på hele kloden. Aftenen var dermed intet mindre end komplet...
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce