Annonce
Billund

Lions gav et foreløbigt beløb

Lederen af Café Jydepotten, Niels Christensen, til venstre, fik 5000 kroner af Niels Kristian Refstrup og John Pedersen fra Lions Billund-Grindsted for salget af kogebogen. Privatfoto
Annonce
grindsted - To medlemmer fra Lions Billund-Grindsted, Niels Kr. Refstrup og John Pedersen, mødte fredag formiddag op hos lederen af Café Jydepotten i Grindsted, Niels Christensen, for at overrække et foreløbigt beløb - 5000 kroner - af overskuddet fra salget af Lionsclubbens kogebog "Liflige livretter og lystige historier i Billund Kommune".

Kogebogen blev præsenteret på Julemessen i Magion og indeholder 32 opskrifter og små personlige historier fra de personer, som har bidraget til bogen. Det er samtlige byrådets medlemmer plus enkelte andre, som alle stillede sig velvilligt til rådighed, da de blev spurgt, om de ville være med.

Udover opskrifterne med billeder af retterne og deres ophavsmænd er der en kort omtale af kommunens bysamfund og en beskrivelse af Lionsklubbens aktiviteter. Café Jydepottens leder, Niels Christensen, fortæller i sidste kapitel om Børnefamiliearbejdet, som Lionsdonationen først og fremmest bruges til, om "Project Sundhed" og om en lille familie, hvor hjælpen fra Caféen har betydet utrolig meget. Kogebogen kan stadig købes hos: Super Brugsen, Sdr. Omme, Min Købmand, Krogager og Filskov, Biksen, Billund, Legekæden - Bøger og papir, Grindsted, Kontorbutikken, Grindsted og Cafe Jydepotten, Grindsted, eller ved henvendelse til klubbens medlemmer.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce