Annonce
Byens Bedste

Få overblikket her: Hvem hev statuetter med hjem fra Byens Bedste-prisfest

Bramsen Blomster og Rens i Ejby kunne lade sig hylde som en af i alt 12 vindere af priser til Byens Bedste 2021, der løb af stablen lørdag. Foto: Mads Dalegaard
Lørdag blev 12 fornemme statuetter uddelt til awardshowet Byens Bedste på Park Hotel i Middelfart. Her i artiklen kan du læse, hvem der løb med priserne.

Middelfart: Hvem løb med priserne til årets Byens Bedste?

Der blev uddelt ni priser samt tre specialpriser. Her er overblikket.

1 Kultur og fritid

Panorama Middelfart tog aftenens første pris. Nemlig prisen for Byens Bedste kultur- eller fritidstilbud, som blev overrakt af jurymedlem Anders Thorsted, der gav en bredside til kulturministerens håndtering af coronakrisen set med kulturlivets briller.

Lars og Helle Broen tog imod prisen til bifald fra salen.

- Tusind tusind tak for nominering og alle stemmerne, lød det fra Helle Broen, der fortalte, at det har været en svær tid under coronaen.

- Desto større er glæden over, at så mange har stemt på os.

Lars Broen fik også stukket til kulturministerens håndtering af kulturlivet under corona, men redningen er kommet fra engelsk side.

- Kulturministeren kunne ikke slå James Bond. Så ham dyrker vi nu, lød det fra scenen med henvisning til den nye James Bond-film, der lige nu er biografaktuel.

De andre nominerede i kategorien var Nørre Aaby Bio, Svømmeklubben Delfinen og Nørre Aaby Station.

2 Motion, fitness og velvære

Det var ikke første gang, at Rebekka Bode Drost lørdag aften kunne holde en Byens Bedste statuette i sine hænder. Fit og Sund vandt nemlig også prisen for bedste Motion, fitness og velvære i 2020. Til at overrække prisen var Kathrine Siem, formand for Gelsted Lokaludvalg, hoppet på scenen.

Og selv om det var anden gang, var der et par tårer at spotte på Rebekka Bode Drosts kinder, da hun takkede for den fornemme statuette.

- Det er kæmpe, kæmpe stort. Alle vores medlemmer er med til at skabe det, vi har. Tusind tak til jer, sagde hun.

De andre nominerede i kategorien var Bodycare by Cecilie, Nørre Aaby Motionsklub og EIK Motion.

3 Modebutik

Christians Herretøj tog aftenens tredje pris, der blev overrakt af jurymedlem Anna Broen.

Christians Herretøj havde tre personer med, der fik highfives på vej op på scenen.

- Det havde vi ikke regnet med, lød det fra scenen.

- Tak til alle vores kunder. Tak.

De andre nominerede var Re:Love, Esmeralda og Yellow Carry.

4 Iværksætter

Den fornemme statuette, som følger med titlen Byens Bedste Iværksætter 2021, skal i år en tur til Ejby. Her har Trine og Mette Bramsen på kort tid stablet en lidt anderledes biks på benene. Et renseri kombineret med blomsterbutik, og det har de gjort så godt, at de to hev flest stemmer hjem og dermed kunne træde op på scenen og modtage statuetten af jurymedlem Torben Foged.

Der var dog ikke mange ord i nogen af dem – måske det stående bifald var overvældende.

Men ”tusind tak for prisen, den er vi meget glade for”, fik de da sagt.

De andre nominerede var Jataco, Samsted og Wiingreen Coffee.

5 Håndværker

Til prisen for Byens Bedste Håndværker var et bredt felt af forskellige virksomheder nomineret. Nemlig Kustrup Tømrer- og Snedkerværksted, Anitta Due, Mettes Skrædderi og Jan Munch Blomster.

Det var Henrik Hedelund fra Lillebælt Revision, der løftede sløret for vinderen.

- Stort tillykke. Faktisk blomstrende tillykke til Jan Munch Blomster, lød det fra scenen.

Jan Munch dukkede op på scenen, hvor han fik en dansende krammer af vært Jakob Riising, før han takkede både sin mand, Thomas, kunder og folk, der har hjulpet ham henad vejen.

- Byens Bedste Håndværker. Tusinde, tusinde tak. Det er er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, lød det fra en tydeligt stolt Jan Munch.

6 Fællesskabsprisen

Selv om alle priserne er særlige, så kaldte den nye afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse Sune Hasseltoft alligevel ”Fællesskabsprisen” for måske den vigtigste. For som han sagde, inden han afslørede navnet på den kæmpestore check på 10.000 kroner, han havde med på scenen fra sparekassen, så trænger vi i den grad til fællesskab ovenpå coronaen.

Fællesskabsprisen er den ene af tre specialpriser, der blev uddelt lørdag aften. Der er 10.000 kroner til hver af vinderne af de tre priser.

- Prisen går til nogen, der vægter det højt og gør en kæmpe indsats, sagde afdelingsdirektøren blandt andet, før det gik op for de mange unge mennesker i salen, at der var tale om Ungdomshuset Walker.

En stor håndfuld løb hurtigt på scenen, og de var ikke i tvivl om, at ”de voksne” skulle have en stor tak.

- Det er dem, der holder os i ørerne, blev der blandt andet sagt.

7 Spisested

City manager for Middelfart Handel Anders Baagland præsenterede de nominerede til Byens Bedste Spisested.

Det blev Stinas. Et stort hold indtog scenen med indehaver Christina Sandberg i front, og hun var tydeligt lykkelig over hæderen.

- Tusind tak, det er virkelig fantastisk. Tak til de daglige gæster, der kommer gang på gang. Tak til familien, som kan holde mig ud derhjemme. Det her er en kæmpe motivation. Vi kæmper bare videre, lød det fra scenen.

De andre nominerede var Aiko Sushi, Aulbjerghus – Det Fynske Madhus og Gelsted Kro og Hotel.

8 Brobyggerprisen

For tredje år i træk var direktør i Brobygning Middelfart Lene Lawaetz en tur på scenen for at overrække Brobyggerprisen og ikke mindst de 10.000 kroner, der følger med.

Hun lagde ud med at bede salen om at give avisen en hånd for endnu engang at have stablet Byens Bedste på benene – og tak for det. Og så fik hun ellers afsløret, at årets vinder var en vild bevægelse. Det var nok til, at folkene bag den nystartede forening Middelfart Vilde Kommune var klar til at gå på scenen med aftenens måske nok længste takketale. For der var både medlemmer, kommune, spildevand, avisen og sponsorer at takke for den lynhurtige succes og berømmelse.

- Vi er et team på otte, der rykker ud sammen, blev der blandt andet sagt fra scenen, hvor to af de otte sagde tak et par gange.

Brobyggerprisen er en af tre specialpriser, hvor der følger intet mindre end 10.000 kroner med – her sponsoreret af Brobygning Middelfart.

9 Turistattraktion

Alle gode gange tre blev det for Bridgewalking, der for tredje år i træk vandt prisen for Byens Bedste Turistattraktion.

Det var borgmester Johannes Lundsfryd (S), der overrakte prisen.

- Hold da op. I dag har jeg været chef for Bridgewalking i 1834 dage, lød det fra en stolt Lone Skjoldaa.

- Denne er bestemt en af de mindeværdige dage. Selvom vi vandt sidste år og forrige år, bliver man stadig glad overrasket og rørt, når det sker, sagde hun og sagde, at prisen var til alle medarbejderne.

10 Serviceoplevelse

Service er, som prisoverrækker Simon Frandsen fra Fjelsted Skov beskrev det, alfa og omega i nærmest alle brancher. Og i år var det en helt ny spiller i gågaden i Middelfart, der løb med den fornemme titel som Byens Bedste Service.

Signe Tholstrup og Line Tranberg Jensen fra Kreaværk kunne noget rørte og generte tage imod statuetten med ordene:

- Shit, hvor er i søde. Det er en benhård business at banke noget på benene her i byen, og derfor er vi pænt glade for at vinde.

De andre nominerede i kategorien var Brinck Bentzon Studio, Silkes Nørklerier og Men Only.

11 Specialbutik

Ejeren af Milling Hotels, Jan Milling, overrakte prisen for Byens Bedste Specialbutik. Han kunne fra scenen afsløre, at det var Surdejsbrødet i Gelsted, der løb med statuetten.

Bagermester Rasmus Petersen indtog scenen og takkede.

- Mange tak til alle, der har stemt og indstillet mig. Tak til min familie og dem, der har hjulpet mig i den tid, jeg har været i gang, sagde han.

De andre nominerede var Klingenberg Ost og Delikatesser, Øl-afdelingen i Kvickly og Helsam.

12 Erhvervsfighter

Klædt i konfetti fra diverse kanoner skudt af af publikum kom Kjeld Johansen, afdelingsdirektør i Spar Nord, løbende på scenen for at overrække aftenens sidste pris. Hvor specialprisen ”Erhvervsfighter” og de 10.000 kroner skulle lande, trak direktøren så længe, han kunne. Og måske lidt til.

Med ord som tilflytter og iværksætter beskrev han vinderen, Regitze Gaarde Bang, der driver blomstervirksomheden Regitzes Have i Gelsted. Hun driver med direktørens ord en velduftende og anderledes og nytænkende virksomhed, og derfor skulle hun modtage den fornemme pris plus de 10.000 kroner.

- Tak. Tak til alle, der støtter mig, fik blomsterbonden blandt andet sagt, da hun stod foran det 300 mennesker store publikum, som gav hende et stående bifald.

- Tak til mine samarbejdspartnere, min mand og alle andre, der er med til at bringe mit budskab ud om, at blomster også skal gøre noget godt for naturen. Tak.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

Erhverv For abonnenter

Kurator frygtede, at Olaf Haahr fjernede værdier fra hjemmet: Vejles benzin-konge blev video-overvåget efter konkurs

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Annonce