Annonce
Hedensted

Live i aften: Hvem vinder Hedensteds awards?

I aften deler Hedensted Kommune for 12 gang priser ud til foreningslivet. Begivenheden kan følges direkte på avisens hjemmeside. Foto: Michael Svenningsen
Følg med på avisens hjemmeside, når Hedensted Kommune uddeler pris- og anerkendelse til foreningslivet ved et stort anlagt show.

Tørring: Hvem bliver årets idrætsudøver, årets leder, hold eller forening, og hvem kommer i sidste ende til at modtage den ærefulde "Du gør en forskel"-pris?

Det kan du følge live på hsfo.dk og vafo.dk, når avisen både skriver og sender levende billeder direkte fra showet, der løber af stabelen i aften 14. marts.

Det er 12. gang Hedensted Kommune fejrer det lokale foreningsliv med en stort anlagt award-fest. I år foregår prisoverrækkelserne i Gudenåcenteret i Tørring, hvor der på programmet også er koncert med succestrioen Chinah, der bl.a. har vundet P3 Gulds talentpris.

Som noget nyt uddeles der desuden en initiativpris, hvis vinder er fundet via en afstemning på de lokale ugeavisers hjemmesider.

Arrangementet begynder kl. 17.30 med spisning. Vi vil tænde for live-signalet lidt før klokken 19, når selve showet går igang. Priserne uddeles af tre omgange. Fra kl. 19 til ca. 19.35 (årets udøver, årets leder, og årets lederspire), fra kl. 19.50 til ca. 20.20 (årets forening, årets hold og årets træner) og fra kl. 21.15 til 21.45 (årets initiativ, du gør en forskel).

Omkring 500 personer forventes at deltage i festlighederne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Nul østers-status til lokale gourmet-kokke

Annonce