Annonce
Vejle Boldklub

Livlig aften i Nørreskoven: VB fik point mod AaB

Dominik Kovacic og VB havde fredag aften besøg af AaB. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Allan Sousa scorede for anden kamp i træk og sikrede VB point mod Aab - kampen sluttede 1-1.

Vejle: Det var en livlig aften på Vejle Stadion, da VB fredag spillede 1-1 mod AaB.

Kampen bød på en del store muligheder til begge hold, og dermed kan der ikke indvendes det store mod resultatet, selvom VB var heldig, da nordjyderne i dommerens tillægstid ramte overliggeren.

VB-træner Constantin Galca foretog to ændringer på VB-holdet i forhold til det, som spillede en uge tidligere i Odense mod OB.

Annonce

Mads Greve stod over på grund af en knæskade, han pådrog sig i kampen mod fynboerne, og i stedet spillede Dominik Kovacic ved siden af Denis Kolinger i det centrale forsvar.

Længere fremme på banen trådte Arbnor Mucolli ind på holdet i stedet for Ylber Ramadani.

AaB kom til Vejle uden førstemålmand Jacob Rinne, som stod over på grund af en skulderskade.

Første halvleg blev en livlig omgang med en stribe gode muligheder.

Den første kom allerede i kampens andet minut, da Allan Sousa pludselig befandt sig helt i fri i AaB’s straffesparksfelt, men afslutningen manglede den sidste kvalitet, og AaB-måmand Andreas Hansen klarede.

Kort efter truede AaB for første gang VB-målet, da Rasmus Thelander kom højest til en hjørnesparksbold, men det blev ved lige ved for gæsterne.

Efter cirka 10 minutter opstod chance nummer til til VB. Jacob Schoop fandt Hugo Ekitike med en dyb bold, og den unge franskmand fik en lang tå på, men igen vandt Andreas Hansen den direkte duel med én af VB’erne.

Også VB-målmand Alexander Brunst måtte i aktion, da AaB’s Rufo efter cirka et kvarter kom til afslutning fra kanten af feltet. Den klarede VB-målmanden sikkert.

Men fem minutter senere gik det galt for hjemmeholdet.

Efter et langt indkast endte bolden hos Rufo bagerst i VB-feltet, og AaB’erne fik sparket kuglen forbi Brunst til AaB-føring på 1-0.

I minutterne efter AaB-målet virkede VB-holdet en smule rystet, men det fik sig hurtigt samlet sammen og leverede generelt en god første halvleg, uden chancerne blev helt så store som i begyndelsen af kampen.

Anden halvleg begyndte som den første, livligt.

Den første mulighed faldt til AaB, som var tæt på at fordoble føringen. Brunst halvklarer et langskud, og på riposten var Rufo tæt på at blive dobbelt målscorer, men afslutningen tager den ene opstander.

Umiddelbart efter slog VB til, og for anden kamp i træk scorede Allan Sousa. Den lille brasilianer sparkede fra kanten af feltet, og bolden gik ind klinet op ad den ene opstander.

Udligningen gav for alvor VB’erne mod på tingene, og VB var mest på bolden, uden det kastedet det vilde af sig.

AaB satsede på kontraangreb og dødbolde, og et par gange kom gæsterne godt af sted, og ved en enkelt lejlighed måtte Alexander Brunst i aktion i forbindelse med et godt indlæg.

VB var med fire minutter igen uhyre tæt på at snuppe sejren. Tom van Weert satte Kovacic i en duel, rundede målmand Alexander Brunst, men AaB-angriberen sparkede forbi et tomt VB-måle.

Og heldt var igen med VB inde i dommerens tillægstid. Efter et langt indkast endte bolden efter et par kontraer hos Rasmus Thelander, som headede på overliggeren.

I samme moment stødte Thelander sammen med netop indskiftede Ojala, og den lange behandlingstid betød, at der blev spillet ni minutter over tiden, inden dommer Aydin Uslu blæste af for en livlig fodboldkamp.

VB spiller igen på torsdag, når der på Vejle Stadion er vært for lokalopgøret mod AC Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Annonce