Annonce
Fredericia

Livsstilsbutik flytter fra Gothersgade: Fortsætter i nye lokaler

Det er endnu uvist, hvor Simple Living flytter hen. Selv skriver butikken, at den flytter i nye lokaler i løbet af sommeren. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Tøj- og livsstilsbutikken Simple Living flytter fra Gothersgade til nye lokaler i løbet af sommeren.

Fredericia: "Kære dejlige kunder. Så kan vi vist ikke rigtig skjule det længere, der er sat "til leje" skilt på butikken og vi lukker vores butik i Gothersgade."

Sådan indleder livsstilsbutikken Simple Living et Facebookopslag, hvori den til dels forklarer årsagen bag beslutningen.

"Købsmønstrene i detailhandlen har de sidste mange år ændret, (udviklet sig om man vil.) Kigger vi ind i krystalkuglen, tror vi på det fortsætter den vej," står der blandt andet.

Butikken oplyser også, at beslutningen om at lukke i Gothersgade er taget inden coronavirussens indtog i Danmark.

Annonce
Tirsdag 19. maj holdt butikken lukket, hvilket også var oplyst ved indgangen. Onsdag formiddag var døren dog fortsat låst. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen

Fortsætter nethandlen

Simple Living slog i første omgang dørene op i Fredericia i februar 2016. Dengang var det i lokalerne i Prinsessegade 23. Senere samme år flyttede butikken til Gothersgade 9.

I februar 2017 blev Simple Living-forretningen delt op i to fysiske butikker, da Simple Living Mini så dagens lys i Jyllandsgade. Det holdt indtil august i samme år, hvor butikken kom til den nuværende placering i Gothersgade 8.

Samtidig med den fysiske butik har Simple Living haft en nethandel. Faktisk blev den allerede startet i november 2015. Og den vil fortsætte, lyder budskabet, som det står skrevet i et vinduespartiet ud mod gågaden.

"Vi vil have fuld fokus på vores web, men stadig være her fysisk i en mindre skala," oplyses det.

Nye strategier

Dagbladet har forgæves forsøgt at komme i kontakt med hverken Anne-Dorthe Mikkelsen, Nanna Falslund og Ann Hellestrup, som står bag butikken, for at høre mere om beslutningen. Heller ikke i butikken, som var lukket tirsdag og onsdag formiddag, er det lykkes dagbladet at træffe dem.

I Facebookopslaget skriver de dog:

"Simple Living vil i fremtiden drive detailforrretning på en ny og personligt skræddersyet måde. Simple Living er stadig Simple Living, vores vareudvalg, varelager og varemængde vil fortsat være det samme, selvfølgelig krydret med lidt nye strategier, men ja, vi er fortsat dem vi er. Vi vil naturligvis fortælle jer mere om det hele, når vi er klar til det."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce