Annonce
Erhverv

"Locco" vil etablere sig på Dyrskuevej

Thomas Steffensens virksomhed "Locco" har købt en erhvervsgrund på Dyrskuevej. Her regner Thomas Steffensen med at flytte sin virksomhed ind i løbet af 2023. Foto: Børge Larsen
Virksomheden, der producerer værktøjstavler, holder i dag til i Hedegård. Planen er at flytte ind på Dyrskuevej i 2023.

Give: Det går langsomt, men det går trods alt fremad, med at få solgt erhvervsjord i Give Øst.

Senest har virksomheden "Locco" købt en grund på Dyrskuevej 18. Grunden ligger over for Torben Bruuns Murer- og Tømrermester ApS. Den er dermed en del af den oprindeligt 12.000 kvadratmeter store grund, der i 2018 blev "udstykket" i mindre bidder, så også små virksomheder fik mulighed for at etablere sig i erhvervsområdet.

"Locco" hører da også til i kategorien mindre virksomheder, endnu da. Der er potentiale i virksomhedens idé og produktion, mener indehaveren Thomas Steffensen.

- Produktet enkelt og det er baseret på en simpel idé. Samtidig er det konstrueret, så det hele tiden kan udvides ved at man bygger videre på det, man har, siger Thomas Steffensen om de værktøjstavler, der er firmaets primære produkt.

Han er uddannet værktøjsmager og i "Locco"s produkter skinner det tydeligt igennem, at han har en fortid hos Lego. Værktøjstavlerne er ikke hverken klodser eller klodsede, men systemet med at kunne udvide det bestående, er set før.

"Locco"

"Locco" blev etableret som en enkeltmandsvirksomhed i 2007.

i januar 2011 blev det omdannet til et anpartsselskab med grundlæggeren Thomas Steffensen som ejer.

"Locco" holder for øjeblikket til på Hedegårdvej 47 i Hedegård ved Give.

"Locco"s slogan er "sans for detaljen".

Boligindretning

Hos "Locco" er det gjort med så stor finesse, at det, der oprindeligt var skabt til eksempelvis værksteder hos private og hos håndværkere, i dag også sælges som butiksindretning og som elementer til boligindretning.

- Vi har leveret produkter til indretning af flere butikker i både Århus og København. Vi har udvidet produktionen fra kun at være tavler til ophæng til også at omfatte borde og hylder, som tingene kan stilles på. Det bruges blandt andet i skobutikker, ligesom hi-fi-butikker bruger vores produkter til eksempelvis ophæng af udstyr, siger Thomas Steffensen.

Kontrakten om køb af jorden er underskrevet af både Thomas Steffensen og af kommunen. Men det er ikke ensbetydende med, at skovlen kommer i jorden med det samme. Der skal udarbejdes et decideret projekt og diverse tilladelser skal hentes hjem.

Men de første tanker er gjort og de siger, at der vil blive bygget i to etager med værksted og produktion i stueplan og administration og kontor på førstesalen. Men i hvert fald i starten vil "Locco" ikke kunne bruge det hele selv.

Det vil derfor kunne rumme det væksthus til iværksættere, der blev efterspurgt på mødet om erhvervsudviklingen mandag aften. Hvis ikke et sådant væksthus er etableret inden "Locco" er klar til at lægge rum til.

- Planen er, at det skal stå klar, så vi kan flytte ind en gang i løbet af 2023. siger Thomas Steffensen.

Annonce

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Navne For abonnenter

De første autografjægere har allerede banket på hjemme hos tømrerlærlingen fra Højen: Hvor langt kan Lasse mon nå i årets X Factor?

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Én aldersgruppe udgør halvdelen af de smittede - og kommunen er magtesløs: 'Hvis man kommer derud, hvor det bliver rigtig svært, må man ty til sin sunde fornuft'

VEJLE For abonnenter

Et syndigt rod i Højen: Virksomhed får tvangsbøder for bjerge af glasuld, asbest og bygningsaffald - på trods af konkurs

Alarm 112

Sikkerhedslanding i Billund: Fly fra Lanzarote fik problemer i luften

Billund For abonnenter

Plays første forstander er ansat: Han har lokale rødder og skal skabe rammerne for Grindsteds nye efterskole

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

Alarm 112 For abonnenter

DSB vender på tallerken i computersag: - Vi havde den, så det er vores ansvar

Kildent spørgsmål: Løser overenskomster den akutte mangel på arbejdskraft?

Erhverv

Vild vandrehistorie rammer Bilka: - Det er en kæmpestor and

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Vejle

Garnnøglerne ligger klar: Lad os strikke Vejle gul

Vejle For abonnenter

Avisens madanmelder får serveret en nærmest rå bøf, og tjeneren spørger: 'Hvad er det, du vil?' Det bliver en aften med flere fejl og mangler

Erhverv

Michael Mortensen-selskab køber kæmpe ejendom i Hedensted by

Annonce