Annonce
Erhverv

"Locco" vil etablere sig på Dyrskuevej

Thomas Steffensens virksomhed "Locco" har købt en erhvervsgrund på Dyrskuevej. Her regner Thomas Steffensen med at flytte sin virksomhed ind i løbet af 2023. Foto: Børge Larsen
Virksomheden, der producerer værktøjstavler, holder i dag til i Hedegård. Planen er at flytte ind på Dyrskuevej i 2023.

Give: Det går langsomt, men det går trods alt fremad, med at få solgt erhvervsjord i Give Øst.

Senest har virksomheden "Locco" købt en grund på Dyrskuevej 18. Grunden ligger over for Torben Bruuns Murer- og Tømrermester ApS. Den er dermed en del af den oprindeligt 12.000 kvadratmeter store grund, der i 2018 blev "udstykket" i mindre bidder, så også små virksomheder fik mulighed for at etablere sig i erhvervsområdet.

"Locco" hører da også til i kategorien mindre virksomheder, endnu da. Der er potentiale i virksomhedens idé og produktion, mener indehaveren Thomas Steffensen.

- Produktet enkelt og det er baseret på en simpel idé. Samtidig er det konstrueret, så det hele tiden kan udvides ved at man bygger videre på det, man har, siger Thomas Steffensen om de værktøjstavler, der er firmaets primære produkt.

Han er uddannet værktøjsmager og i "Locco"s produkter skinner det tydeligt igennem, at han har en fortid hos Lego. Værktøjstavlerne er ikke hverken klodser eller klodsede, men systemet med at kunne udvide det bestående, er set før.

"Locco"

"Locco" blev etableret som en enkeltmandsvirksomhed i 2007.

i januar 2011 blev det omdannet til et anpartsselskab med grundlæggeren Thomas Steffensen som ejer.

"Locco" holder for øjeblikket til på Hedegårdvej 47 i Hedegård ved Give.

"Locco"s slogan er "sans for detaljen".

Boligindretning

Hos "Locco" er det gjort med så stor finesse, at det, der oprindeligt var skabt til eksempelvis værksteder hos private og hos håndværkere, i dag også sælges som butiksindretning og som elementer til boligindretning.

- Vi har leveret produkter til indretning af flere butikker i både Århus og København. Vi har udvidet produktionen fra kun at være tavler til ophæng til også at omfatte borde og hylder, som tingene kan stilles på. Det bruges blandt andet i skobutikker, ligesom hi-fi-butikker bruger vores produkter til eksempelvis ophæng af udstyr, siger Thomas Steffensen.

Kontrakten om køb af jorden er underskrevet af både Thomas Steffensen og af kommunen. Men det er ikke ensbetydende med, at skovlen kommer i jorden med det samme. Der skal udarbejdes et decideret projekt og diverse tilladelser skal hentes hjem.

Men de første tanker er gjort og de siger, at der vil blive bygget i to etager med værksted og produktion i stueplan og administration og kontor på førstesalen. Men i hvert fald i starten vil "Locco" ikke kunne bruge det hele selv.

Det vil derfor kunne rumme det væksthus til iværksættere, der blev efterspurgt på mødet om erhvervsudviklingen mandag aften. Hvis ikke et sådant væksthus er etableret inden "Locco" er klar til at lægge rum til.

- Planen er, at det skal stå klar, så vi kan flytte ind en gang i løbet af 2023. siger Thomas Steffensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Vejle Madfest kom godt fra start: Men der var nærmest for mange smagsprøver

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce