Annonce
Vejle

Loge bragte påsken ind på plejecenter

Det var en glad leder af Plejecenter Rosengården, Kirsten Suhr, der tog mod påskekurvene sammen med den glade giver, ordførende mester Carsten Rosenvinge, frimurerlogen Harald Runestenen. Simon Clement, Michael Pedersen og Jeanett Pehrsson Ansbjerg stod for overrækkelsen. Foto: Flemming Larsen
Harald til Runestenen sponsorerede en påskekurv til de ældre på Plejecenter Rosengården. Lederen har sat postkasse op, hvor pårørende kan skrive til beboerne.
Annonce

Vejle: Der er smil på læberne, og der bliver vinket.

Beboerne sidder trygt bag vinduerne, mens folkene bag #Næstekærlighed står foran Plejecenter Rosengård på denne smukke forårsdag. For at aflevere en påskekurv til plejecenterets beboere, der lige nu er afskåret fra omverdenen.

En påskekurv med petitfours, et stykke fyldt chokolade, et påskeæg og to stykker chokolade.

De 73 små kurve bliver modtaget af Rosengårdens leder, Kirsten Suhr, mens den glade giver er Frimurerlogen Harald til Runestenen.

- Vi har givet 3000 kroner til det gode formål, og pengene er blevet vekslet til påskekurve. De ældre kan lige nu ikke få besøg af deres pårørende, og derfor fortjener de denne kurv med chokolader, siger ordførende mester Carsten Rosenvinge, Frimurerlogen Harald til Runestenen.

Annonce

Skriv et brev

Samtidig med overrækkelsen af påskekurvene kommer lederen af Rosengården med en appel.

- Vi har sat en postkasse op i vores foyer, så man kan skrive til vores beboere. Men vi har endnu ikke fået nogen breve, siger lederen med et smil på læben.

En munter sjæl lader en bemærkning om PostNords hastighed eller mangel på samme falde, men chokoladen nåede heldigvis frem.

Den blev bragt personligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce