Annonce
BØRKOP

Lokal fodboldklub er stolt af sin tidligere spiller: Salg af talent til gigantisk klub kommer ikke til at skæppe i klubkassen

Anders Thorsbøl Andersen, forrest, og Torben Sørensen, bagest, er stolte af, at klubben i Gauerslund har fostret en spiller, der ifølge Tipsbladet skal til tyske Bayern München. På arkivbilledet her ses i midten Jesper Kvistgaard Christiansen. Foto: Jørgen Flindt
I Gauerslund IF Fodbold er man meget stolt af sin tidligere spiller, Jonathan Asp Jensen, der ifølge Tipsbladet er på vej til FC Bayern München.

Gauerslund: Stoltheden er stor i Gauerslund IF Fodbold, for ifølge danske medier som Tipsbladet og BT er en af Gauerslunds IFs sønner på vej mod mægtige Bayern München.

Der er tale om 16-årige Jonathan Asp Jensen fra Andkær, som gennem en håndfuld år har spillet for FC Midtjylland, men som også har fået en pæn del af sin fodboldopdragelse i barndomsklubben Gauerslund.

- Vi er så stolte af ham, og han er et stort forbillede for os og vores unge spillere. Han er en, som de andre drenge og piger på alle måder kan se op til, siger Anders Thorbøl Andersen, der er formand for Gauerslund IF Fodbold.

Annonce

Den del kan Torben Sørensen genkende. Han er suppleant i klubbens bestyrelse, og så er han en mand, der kender meget til den unge Jonathan Asp Jensen, da han har fulgt med i den unge mands karriere fra sidelinjen.

Jonathan er ganske enkelt en herlig gut, og hans fodboldtalent er åbenlyst ret stort, og det har det været helt fra starten.

Torben Sørensen, fodboldleder i Gauerslund

- Jonathan er ganske enkelt en herlig gut, og hans fodboldtalent er åbenlyst ret stort, og det har det været helt fra starten. Han har altid spillet på hold med spillere mindst et år ældre end ham selv, for på den måde passede det bedre til hans talent. Derudover er han en helt jordnær og dejlig fyr, og vi ønsker ham alle bare det bedste. Vi er meget stolte af ham her i klubben, det er der ingen tvivl om, siger Torben Sørensen.

Får nok ikke mange penge

Der er rygter om, at Jonathan Asp Jensen sælges for et beløb omkring 11 millioner kroner, og normalt vil de penge dryppe nedad i systemet, så den klub, der har udviklet spilleren, også tilgodeses.

- Det fylder ikke meget hos os, og vi har ikke meget at sige om det, for vi ved ganske enkelt ikke noget endnu. Det er heller ikke det vigtigste. Det, der fylder, er stoltheden over, at en spiller klarer sig så godt, siger Anders Thorbøl Andersen.

Klubben forventer dog ikke, at salget får en økonomisk betydning for klubben. Dertil har Jonathan Asp Jensen spillet for lidt i klubben.

Og fremadrettet kommer han heller ikke til at spille dér. Det tyder i stedet på, at mægtige Bayern München er stedet, hvor den unge midtbanespiller fra Andkær skal forsøge at blomstre endnu mere.

- Jeg er ikke fodboldkyndig nok til at vide, om han sportsligt kommer det rette sted hen, men jeg ved, at hverken Jonathan, familien eller Midtjylland gør noget uden et stort og seriøst forarbejde først, og derfor er jeg sikker på, han kommer hen til et sted, hvor de gør alt for at udvikle ham på en god måde, siger Torben Sørensen.

Gauerslund IF Fodbold har p.t. 700 medlemmer.

Annonce
Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

KLUMME

Provsten kæmper stadig med mors gode råd: 'Hold dig nu til sandheden, Børge!"

Annonce