Annonce
Give

Lokal motorkører kåret som årets talent: Hårdt arbejde førte til danmarksmesterskab

Kevin Schneider Nielsen er netop blevet kåret som en af dansk motorsports største talenter i kategorien offroad. Foto: Dansk Automobil Sports Union
Kevin Schneider Nielsen er netop blevet tildelt hæderen som Årets talent af Dansk Automobil Sports Union. Han vinder prisen efter en 2020-sæson, hvor han for første gang blev danmarksmester.
Annonce

Uhe: 16-årige Kevin Schneider Nielsen fra Uhe er en af de dygtigste unge danskere inden for motorsport.

Det prædikat er han for nylig officielt blevet tildelt, efter han er blevet kåret som Årets talent 2020 i kategorien offroad-bane. Prisen uddeles af Dansk Automobil Sports Union, der er hovedorganisation for organiseret bilsport i Danmark.

- Kevins succes er ikke kommet af sig selv. Han har kæmpet sig op gennem klasserne igennem årene og kan nu krone det hårde arbejde med for første gang kalde sig danmarksmester, lyder det i begrundelsen.

Her henvises der til, at Kevin Schneider Nielsen i 2020 for første gang blev danmarksmester. Det skete efter en tæt kamp i 450cc-klassen for crosskarts, hvor der køres på skiftende underlag som asfalt, beton, jord og grus.

Kevin Schneider Nielsen har kørt crosskart siden 2013. I dag repræsenterer han Esbjerg Motorsport Auto, EMSA.


Han har kæmpet sig op gennem klasserne igennem årene og kan nu krone det hårde arbejde med for første gang kalde sig danmarksmester.

Dansk Automobil Sports Union om Kevin Schneider Nielsen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce