Annonce
Erhverv

Lokal virksomhed skifter navn og flytter: Vi har brug for plads til vækst

Heco, der har specialiseret sig i luftfiltre, flytter blandt andet for at kunne fortsætte med sin vækst-strategi. Arkivfoto
hedensted - Delingen af virksomheden Heco, der skete i 2013, fortsætter nu fysisk.

Heco Filtration flytter fra Hecovej til sit eget domicil på Lundagervej 25 i Hedensted og skifter navn til HiFlux Filtration.

- Vi har brug for mere plads, hvis strategien om fortsat vækst skal føres ud i livet. Nu har vi sikret os de helt rigtige faciliteter, og samtidig bevarer vi den stærke lokale tilknytning, for vi er og bliver en Hedensted-virksomhed, siger direktør Svend K. Andersen.
HiFlux Filtration flytter ind på Lundagervej 25A, hvor en række andre lokale virksomheder også har til huse, fortæller direktør Svend K. Andersen.

Deling og køb

Svend K. Andersen og den lokale erhvervsmand Vagn Clausen købte Heco Filtration A/S af familien Cornelius i 2013, og siden er også Heco International blevet solgt.

- Derfor har vi valgt at skifte navn nu. Heco Filtration er et kendt brand herhjemme, men i udlandet er det primært produktnavnene, man nikker genkendende til. HiFlux er i forvejen navnet på et af vores produkter, og det klinger godt i forhold til målgruppen. Det skal gerne give os en skarpere profil, siger Svend K. Andersen.Læs meget mere om fremtidsplanerne for virksomheden i avisen fredag.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce