x
Annonce
Læserbrev

Lokaldebat: Er løsningen på Sildemarken en win-win-situation?

Lokaldebat: I en artikel i Fyens Stiftstidende lørdag d. 7. marts vedrørende tiltag på Sildemarken ("Freden har sænket sig på Sildemarken: Strid om dykkerhus ender med maritimt center til glæde for mange flere", red.), fremhæves der fordele for flere interessenter.

Hvor er det dejligt, når forandringer bliver en gevinst for mange.

En ”taber” i denne beslutning bliver småbådsfolket.

Trafik- og vejchef Uffe Høybye vil ifølge artiklen ”låse for” slæbestedet på Sildemarken:

- Vi gør det for at begrænse trafikken i området, og fordi folk ofte parkerer med deres bådtrailer på en uhensigtsmæssig måde, udtaler han.

Jeg har flere gange brugt slæbestedet og har, som nærmeste nabo til Sildemarken, et jævnt godt kendskab til småbådsfolkets parkeringsvaner. De tager hensyn – som langt de fleste mennesker gør.

Hvis slæbestedet lukkes og Dykkerklubbens hus fjernes, vil store busser med gæster til Clay kunne benytte området på Sildemarken som vende- og p-plads.

Heldigvis er det ikke en del af trafik- og vejchef Uffe Høybyes plan. Han vil derimod begrænse trafikken i området.

Lad politiet tage sig af de eventuelle ”dårlige” bilister, og lad os bevare Sildemarken med mulighed for at sætte både i vandet, benytte en af Danmarks smukkest beliggende petanquebaner eller blot nyde den fantastiske udsigt.

Stedet må ikke ende som vendeplads for turistbusser!

Læserbrevsskribent Jørgen Rohde fra Middelfart kalder småbådsfolket for taberne i sagen om indretningen på Sildemarken. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Vand fosser ud på Jennumvej

Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Vejle

Det tegner foreløbigt godt: Vejle Sygehus bidrager til dansk corona-lyntest

Annonce