x
Annonce
Læserbrev

Lokaldebat: Lilly og Karl undrer sig - hvorfor hopper Weiss med på økologivognen?

Lokaldebat: Det er med undren, at vi læser i Melfar Posten og Fyens Stiftstidende, at Middelfart Kommune, med den konservative Morten Weiss-Pedersen i spidsen, hopper med på vognen for at fortælle landmænd, hvordan de kan gå med i flokken af økologilandmænd, der producerer fødevarer til forbrugere, der ved for lidt om tingenes virkelighed. (Historie om, at Middelfart Kommune tilbyder gratis omlægningstjek til konventionelle landmænd, red.)

Der er endnu ingen beviser på, at økologiske fødevarer er bedre end konventionelle, eller at dem, der spiser økologisk lever sundere, bedre og længere end vi andre.

Hvis en landmand ikke må sprøjte sin afgrøde, når der er skadedyr i marken, svarer det til at forældre ikke må give deres børn ormekur eller afluse håret, hvis de har fået skadedyr i eller på sig.

Det ville klæde kommunens folkevalgte, hvis de tog sig af det almennyttige blandt kommunes borgere, især de ældre, for det er dem vi kan takke for, at vi har det godt.

"Der er endnu ingen beviser på, at økologiske fødevarer er bedre end konventionelle, eller at dem, der spiser økologisk lever sundere, bedre og længere end vi andre." mener de to læserbrevsskribenter Lilly og Karl Jørgensen. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frøs Sparekasse fjerner ældre kunders mulighed for at overføre penge via netbank

Annonce