Annonce
Erhverv

Lokale butikker får nu 85 procent af bestilte frostvarer

Coop kæmper med halvt- og helt tomme kølediske på grund af leveringsproblemer efter skiftet til Coldstar. Her er det Fakta i Bredballe i weekenden. Privatfoto

Da manglen på frostvarer var værst, fik Coops butikker kun 35 procent af varerne leveret.

Annonce

Vejle: Der er fortsat store gabende huller i sortimentet i kølediskene hos Coops butikker i Vejle, men det går den rigtige vej.

Sådan lyder det fra et par af de lokale butikker, som i flere uger har haft problemer med at fylde kølediske og frysere op i samme tempo, som kunderne har hevet varerne op.

Ikke alle har lyst til at tale til citat - blandt andet fordi problemerne med levering har udspring i det lokale Coldstar-frysehus - men hos Fakta i Enghavecentret fortæller den fungerende souschef at kunderne har taget varemanglen nogenlunde roligt.

- Vores stamkunder har taget det pænt. Det har faktisk været overraskende positivt for os, at kunderne har haft forståelse for, at det ikke er noget, vi er herrer over. Det har også hjulpet, at kunderne har hørt om problemerne gennem medierne, så de har været forberedt på, at vi muligvis ikke har alle de varer, de er på udkig efter, fortæller souschefen.

Hun vurderer, at butikken på Enghavevej nu får omkring 80 procent af den mængde, de skal have.

- Vi får et stort parti frostvarer senere i dag, og i morgen får vi en hel palle æbleskiver. Det glæder vi os til, siger hun.

Annonce

Får nu 85 procent

I de butikker, Vejle Amts Folkeblad har talt med, lyder vurderingen nogenlunde samstemmende, at butikkerne nu er oppe på at modtage 80-85 procent af den normale mængde frostvarer.

Da det stod værst til, lyder vurderingen, at man kun modtog 35 procent af den normale mængde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sprit, skift ofte og pas på tvivlsomme kopier: Apotekeren giver gode råd om mundbind

Give

Jesper og Lone har overtaget Givskud El

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce