Annonce
Jelling

Lokale musikere præsenterer ny cd

Perry Stenbäck præsenterer sin nye cd ved en koncert i Byens Café lørdag den 1. september. Hans Dekadansorkestern består af fra venstre Christine Dueholm, Naja Storebjerg, ham selv og Henrik Kunz.

Perry Stenbäck og hans Dekadansorkestern holder koncert og album-releaseparty i Byens Café 1. september

Jelling: Byens Café er ramme om noget så sjældent som en cd-udgivelse, når Perry Stenbäck og Dekadansorkestern præsenterer bandets nye musik ved en koncert 1. september klokken 20.

Alle fire medlemmer af orkestret bor i og omkring Jelling.

Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit svenske hjemlands troubadourer, Cornelis Vreeswijk, Evert Taube med flere, og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet, nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne kompositioner.

Rundt i verden

Perry Stenbäcks entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker i forskellige orkestre og genrer - endda så langt væk som til Kina. Han har spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards. I 2009 modtog han en grammy som årets instrumentalist. Han har tidligere udgivet plader og har begået sig som fortolker af både andres og egne kompositioner.

Annonce

Lokale folk

Han er født i 1970 og opvokset i Stockholm, uddannet på solistlinien på Rytmisk Musikkonservatorium og nu bosat i Gadbjerg ved Jelling. Her bor han med sin kone, trommeslageren Christine Dueholm, og parrets to børn.

Perry Stenbäck på vokal og guitar, bakkes op af "Dekadansorkestern", der nu består af Christine Dueholm på trommer og kor, Naja Storebjerg på kor og perkussion samt Henrik Kunz på kontrabas. De rutinerede musikere har mange års sammenspilserfaring.

Koncerten med gruppen begynder klokken 20, lørdag den 1. september. Her vil man også kunne købe den nye plade.

Arrangørerer af begivenheden er Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival. Billetter á 100 kroner kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Annonce