Annonce
Vejle

Lokale tal er nu offentliggjort: Så mange vejlensere er smittet med coronavirus

71 ud af Vejle Kommunes i alt 114.830 borgere er eller været smittet med sygdommen, viser statistikken. Det er uvist, hvor mange siden er raskmeldt. Arkivfoto: Annelene Petersen
Statens Serum Institut har som noget nyt opgjort de præcise tal for, hvor mange der er testet positiv for Covid-19 ude i kommunerne.
Annonce

Vejle: Hvor mange af mine naboer er egentlig smittet med coronavirus?

Det er der nu kommet svar på. Statens Serum Institut har som noget nyt opgjort de præcise tal for, hvor mange der er testet positiv for Covid-19 ude i kommunerne.

Seneste tal er fra mandag morgen klokken 8, og de viser, at 71 ud af Vejle Kommunes i alt 114.830 borgere er eller været smittet med sygdommen. Det er uvist, hvor mange siden er raskmeldt.

Dog ligger det klart, at 1734 indenfor kommunegrænsen undervejs har taget turen til Kolding Sygehus for blandt andet at blive podet i halsen. Hvilket vil sige, at blot fire procent af de testede viste sig at have virussen i kroppen.

Har du været syg?

Er du eller har du været smittet med Covid-19, så vil journalist Zarah Leth Grothe meget gerne tale med dig med henblik på en artikel.

Ring til 7641 4946 eller skriv til zaleg@jfmedier.dk.

Annonce

Horsens og Kolding

Ud af 100.000 borgere i Vejle Kommune er eller har 62 ifølge tallene været smittet.

Sammenlignet med de nærvedliggende byer og uden at skele til antallet af testede er det nogenlunde midt i feltet.

I Fredericia er eller har 68 ud af 100.000 været syge, mens Horsens er helt nede på 35 og Kolding oppe på 107.

Ifølge myndighederne vil der udover de registrerede tilfælde være et mørketal. Altså folk, som er eller har været smittet med coronavirus uden at blive testet.

Annonce

København som højdespringer

I rækken af kommuner er det især Københavns Kommune med 623.404 indbyggere, der har den tvivlsomme ære af at være højdespringeren i statistikken med 1520 bekræftede tilfælde og 14.374 testede.

Af kommunerne på listen fremgår det desuden, at ni kommuner i landet har under 10 bekræftede tilfælde med Covid-19.

Det sted, der er testet færrest, er på Christiansø. Her har tre fået foretaget en coronatest.

Ifølge oversigten fra Statens Serum Institut har 67 smittede med coronavirus ikke folkeregisteradresse i Danmark, mens 691 af de testede ikke har folkeregisteradresse i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce