Annonce
Billund

Lokalpolitisk Forum er nu klar med tre kandidater til kommunalvalget

Nicolai Løvbjerg Friis var senest spidskandidat for Liberal Alliance, men ved kommunalvalget til efteråret stiller han op for Lokalpolitisk Forum . Foto: Chresten Bergh
Den nystartede politiske liste har foreløbig tre kandidater klar til kommunalvalget. To af dem var spidskandidater for hver deres parti ved det seneste valg.
Annonce

Billund Kommune: Når Lokalpolitisk Forum senere på året kommer på stemmesedlen ved kommunalvalget, vil der være minimum tre kandidater at vælge imellem.

Det er Ulrich Kristensen, der har repræsenteret både Venstre og Det Radikale Venstre, som har grundlagt den nye liste, og her får han følgeskab af endnu en kandidat, som ved det forrige kommunalvalg stod øverst på en liste.

Nikolai Friis, der til daglig arbejder som direktør for Billund Varmeværk, var i 2017 spidskandidat for Liberal Alliance, men denne gang stiller han altså op for Lokalpolitisk Forum.

Nikolai Friis, der ved seneste valg fik 111 personlige stemmer, er dog ikke den eneste, der udover listens grundlægger vil være at finde på den nye liste. Også 40-årige Coco Kjærgaard har meldt sig under Lokalpolitisk Forums faner.

Annonce

En kommune, en vej

Lokalpolitisk Forum vil gå til valg på overskriften "En kommune, en vej - sammen". Kort sagt: Skyttegravene i Løvlund skal dækkes til. Ulrich Kristensen har da også ved flere lejligheder haft vanskeligt ved at skjule sin frustration over, at folk fra Billund og Grindsted har haft travlt med at bebrejde og bekrige nabobyen i stedet for at glæde sig over de ting, som byerne kan tilføre hinanden og dermed kommunen.

Egentlige mærkesager vil i løbet af foråret blive diskuteret med baglandet, men kandidaterne har nedfældet nogle visioner, der blandt andet lyder:

"Billund Kommune skal være en kommune, hvor erhvervsliv, familieliv, forenings- og kulturliv og byrum arbejder sammen for at skabe en endnu bedre kommune med plads til alle."

Og...

"Vi ønsker at skabe et forum med dygtige kandidater og såmænd også en stærk kandidat til at stå i spidsen for vores kommune. Med udgangspunkt i ordentlighed, ikke mindst i samspillet mellem borgere og ansatte på alle niveauer."

Det er muligt, at der kommer flere end tre kandidater på listen. Det vil ske, hvis kandidater, der har samme syn på verden som Lokalpolitisk Forum, melder sig interesserede til at stille op.


En kommune, en vej - sammen.

Lokalpolitisk Forums overskrift til kommunalvalget
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce