Annonce
Hedensted

Lokalpolitistation i Juelsminde skal flytte

Ejendommen Kirkevej 11 er sat til salg, og det er ensbetydende med, at både den lokale landbetjent Steen Ibsen og hans kontor flytter, idet huset bliver solgt. Foto: Nybolig Juelsminde
Ejendommen Kirkevej 11 i Juelsminde er sat til salg, og det er ensbetydende med, at byens lokalpoliti-kontor står for at skulle flytte til en ny adresse i byen.
Annonce

Juelsminde: Landbetjenten i Juelsminde, Steen Ibsen, har sat sit og fruens hus til salg på Kirkevej 11 i Juelsminde. Og eftersom det lokale politikontor befinder sig på adressen, så er det ensbetydende med, at det ikke kun er landbetjenten og hans kone, der på et tidspunkt skal flytte, men også byens lokalpolitikontor.

- Det er helt udramatisk. Kontoret flytter bare med til vores nye adresse, og vi lejer således et lokale ud til formålet til Sydøstjyllands Politi, ligesom det også har været – og stadig er - tilfældet her på Kirkevej 11, siger Steen Ibsen til avisen.


Det er helt udramatisk. Kontoret flytter bare med til vores nye adresse, og vi lejer således et lokale ud til formålet til Sydøstjyllands Politi, ligesom det også har været – og stadig er - tilfældet her på Kirkevej 11.

Steen Ibsen, landbetjent i Juelsminde


Årsagen til ønsket om at flytte handler om husets størrelse.

- Det er på 262 m2, og det er for stort til os to, så vi vil gerne flytte til noget mindre. Og eftersom jeg stadig er ansat med bopælspligt i Juelsminde, så bliver det bare til et andet hus i Juelsminde, hvor der også bliver plads til et kontor til mig. Så borgerne kommer ikke til at mærke nogen forskel overhovedet, siger Steen Ibsen.

Annonce

Midlertidigt kontor

Det kan dog komme på tale at finde et midlertidigt politikontor. Den situation opstår, hvis Steen Ibsen og fruen får solgt Kirkevej 11 uden at have fundet et nyt hus.

- Så flytter vi bare ind i vores sommerhus, indtil vi finder et nyt hus. I mellemtiden oprettes der så et midlertidigt, egnet kontor et andet sted i byen. Det kunne eksempelvis være på rådhuset, siger Steen Ibsen, der således hverken har planer om at gå på pension eller nedlægge et politikontor på sin bopælsadresse.

Huset på Kirkevej 11 er et hus i to plan, der blev bygget som teknisk skole i 1934. Det er sat til salg hos Nybolig Juelsminde for 2,845 mio. kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce