Annonce
Give

Lokalråd inviterer til borgermøde om byggegrunde

Der er ingen ledige byggegrunde i Lindeballe. Der er tilsyneladende heller ingen landsbyafgrænsning, så der er næsten frit spil for at udstykke grunde. Hvis altså alle kan blive enige om det. Illustration: Vejle Kommune
Lindeballe vil hverken have Ikea eller Bauhaus til byen. Men de vil gerne have mulighed for at udstykke fem - ti byggegrunde, så folk kan flytte dertil og nyde naturen og freden.
Annonce

Lindeballe: Det er ikke muligt at bygge flere huse i Lindeballe.

Men flere har udtrykt ønske om at flytte til byen og hvad gør man så? Hos Lokalrådet Vejle Vesteregn, der dækker byerne Åst, Uhe og Lindeballe samt landområderne mellem dem, har man i første omgang taget initiativ til et møde med Vejle Kommune.

På mødet repræsenterede formanden for teknisk udvalg Gerda Jørgensen (V) det politiske system og Marianne Bjerre fra tenik og miljøafdelingen embedsværket. Der kom ikke noget konkret ud af mødet, der blev holdt i sidste uge.

Men der var heller ikke nogen afvisning af, at der godt kan udstykkes nye byggegrunde i Lindeballe. Men det bliver i givet fald tale om et eller flere private initiativer.

Kommunen har ikke til hensigt at købe jord og udstykke det. Men, og det var beskeden fra mødet, man vil sandsynligvis heller ikke stoppe private initiativer.

Derfor blev lokalrådet opfordret til at undersøge, hvad byens borgere selv tænker om udstykninger og ikke mindst placeringen af eventuelle nye udstykninger.

Annonce

Otte ledige numre

Derfor indkalder lokalrådet til et borgermøde. Det finder sted onsdag 22. juli med start klokken 19 i Lindeballe Forsamlingshus.

- Vi regner ikke med, at alle byens borgere kommer. Men vi håber, at alle, der har en interesse i at der bliver udstykket byggegrunden møder op. Vi opfordrer også de folk, der bor i nærheden af de arealer, der kan komme i spil, til at møde op. Der kan jo nemt være forskellige interesser, der skal tilgodeses, siger Leif Søndergaard fra lokalrådet.

Der er masser af gode arealer, der kan udstykkes, men som Leif Søndergaard siger, kan der være modsatrettede interesser. På mødet gælder det derfor om at finde nogle arealer, alle kan enes om ville være gode byggegrunde.


Vejle Kommunens kommuneplan skal revideres sidst på året, så vi skulle gerne eventuelle ønsker til udstykninger skrevet ind i den.

Leif Søndergaard


Faktisk er der allerede "nummermæssigt" gjort plads til otte byggegrunde mellem forsamlingshuset og ned mod Bredsten Landevej. De vil i givet fald kunne få postadresserne mellem Åstvej 60 og Åstvej 86.

Men der er andre andre muligheder og det er dem, byen inviteres til at diskutere på onsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sprit, skift ofte og pas på tvivlsomme kopier: Apotekeren giver gode råd om mundbind

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce