Annonce
Jelling

Lokalredaktør vil finde Jellings klogeste

Sådan så det ud, da der sidst blev afviklet pub quiz i Byens Café. Så mange mennesker må vi ikke samles i øjeblikket, men det skal ikke forhindre en ny pub quiz, som denne gang kommer til at foregå online. Foto. Anders Kynde
Dyst i virtuel pub quiz hjemme i sofaen, når de klogeste jellingensere skal findes.
Annonce

Jelling: For et år siden var Byens Café helt fyldt op med 62 deltagere fordelt på 16 hold til en quizaften, hvor holdet Andersen-klanen løb med sejren foran The Pjerrot's og Kloge Åge & Co.

Sådan en aften kan ikke gentages på samme måde i øjeblikket, hvor vi ikke må samles mere end fem personer. Men i denne dystre og kedelige coronatid med minimal aktivitet og begrænset samvær forsøger undertegnede alligevel at skabe lidt liv i byen.

Derfor skal der igen quizzes, når vi inviterer til virtuel pub quiz torsdag 14. januar klokken 19.30. Her vil vi i løbet af en times tid komme forbi højaktuelle emner som de danske håndboldherrer, coronasituationen og MeToo-debatten. Men vi skal også kloge os på mere nørdede emner om alt fra vandflyvere til trillingefødsler.

Alle kan være med, og der vil både være spørgsmål, hvor der skal lyttes, holdes øje og huskes tilbage til de gamle dage.

Mere kan vi ikke afsløre.

Annonce

Sådan foregår quizzen

At quizzen kommer til at foregå virtuelt betyder, at der dagen inden arrangementet vil blive sendt et videolink til quizzen. Her følger man med, mens man sidder hjemme i sofaen og dyster i hold sammen med familien, vennerne, naboerne eller hvem man ønsker at slå sig sammen med.

Hvordan holdene organiseres, bestemmer man selv, men der er et væld af digitale muligheder for at kommunikere med dine holdkammerater undervejs i quizzen: Messenger, Facetime, Skype - for blot at nævne nogle videoplatforme.

Deltag i quizzen

  • Ønsker du at tilmelde et hold til quizzen, kan du kontakte lokalredaktør og quizmaster Anders Kynde via mail ankyn@vafo.dk.
  • Tilmeldingsgebyret er 20 kroner, som indgår i den samlede præmiesum.
  • På hjemmesiden facebook.com/nytomjelling kan du læse mere om begivenheden.

Der kan være to til fem personer på et hold til, og der er naturligvis præmier til de bedste hold.

Den virtuelle pub quiz arrangeres i samarbejde med Byens Café i Jelling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce