Annonce
Vejle

Lokalt ægtepar åbner køkkenfirma - men ikke som de fleste

Ægteparret Janni og Torben Sørensen, der bor i Stouby, skifter spor. De har begge været selvstændige i en årrække, og skal sammen drive den kommende køkkenbutik i Vejle. Janni Sørensen bliver omdrejningspunktet i butikken, mens hendes mand på sigt skal stå for butikkens erhvervsafdeling. Foto: Tvis Køkkener
Tvis Køkkener åbner sin første butik i Vejle til maj, men det bliver ikke med en placering på "køkkenstrøget" i Vejle Nord.

Vejle: Kolding og Grindsted har længe været den nærmeste destination, hvis man har forelsket sig i et nyt køkken fra Tvis Køkkener.

Kæden har ingen butik i Vejle, men det bliver der lavet om på i begyndelsen af maj.

Her åbner Tvis Køkkener en ny butik i byen, og det beskriver kædechef Per Sander som en vigtig strategisk milepæl, da Vejle længe har stået på Tvis' ønskeliste.

- Dermed har vi stort set dækket det vigtige kraftcenter i Trekantområdet, og samtidig styrkes kædens markedsposition i Syddanmark, hvor vi i 2018 åbnede butikker i både Aabenraa og Esbjerg. I andre byer har vi med succes valgt at lægge os i bymidten, og det har klart givet os en anden og mere markant profil, end hvis vi havde valgt at lægge os ved indkøbscentrene uden for byerne, siger kædechefen i en pressemeddelelse.

Med åbningen i Vejle når kæden op på 26 danske butikker, mens Tvis også har en enkelt butik på Færøerne. Kæden er ejet af TCM Group, der også står bag kæderne Svane Køkkenet, Nettoline og Kitchn.

Jeg har længe haft lyst til noget andet, og da jeg så Tvis' opslag, der søgte forhandlere i enten Vejle eller Horsens, tænke jeg, at det var lige mig.

Janni Sørensen, kommende køkkenbutiksejer

Masser af synlighed

Det er ægteparret Janni og Torben Sørensen, der skal drive Vejle-butikken, som bliver 500 kvadratmeter stor, og parret har været med til at træffe midtbyvalget.

- Det er et bevidst valg, for på Dæmningen får butikken masser af synlighed, og så har vi parkeringshuset Trondúr lige i baghaven, siger Torben Sørensen til Vejle Amts Folkeblad.

Han står for ombygningen af de tidligere Nordea-lokaler i stueetagen, hvor Tvis får pengeinstituttet og Danbolig som de nærmeste naboer.

Alene i midtbyen bliver Tvis dog ikke, idet Designa Køkken og Elgiganten sælger køkkener neden for byens bakker, mens kæder som HTH, Kvik, Svane, Invita og Vordingborg alle har lagt sig på "køkkenstrøget" i Vejle Nord.

Annonce

Har solgt sit pakkefirma

Torben og Janni Sørensen kommer med stor erfaring efter flere år med drift af egne virksomheder, idet Torben Sørensen efter 20 års ejerskab netop har solgt sin virksomhed Jysk Pakkeri i Hedensted til Autobude-ejer Brian Pedersen med overtagelse 1. maj.

I stedet ser Torben Sørensen og hans hustru frem til at tage hul på en ny erhvervstilværelse.

- Nu har vi været selvstændige siden 2000, og skal vi prøve noget nyt, vi skal kunne leve af, skal vi lave et skifte nu, hvor jeg fylder 50 år. Det bliver ikke så fysisk hårdt som i Jysk Pakkeri. Jeg kan ikke sidde stille og knokler på, og det kan jeg godt mærke. Skal du lave penge som selvstændig, skal du selv ud på gulvet, men vi kan ikke se os selv i det om 15 år, siger Torben Sørensen.

Nordea har forladt en del af lejemålet på Dæmningen, og de ledige lokaler i midtbyen indtager Tvis Køkkener, som forventer at åbne butikken i begyndelsen af maj. Foto: Torben Juhler
Annonce

Etablerer erhvervsafdeling

Det er ikke nyt, at parret nu skal til at arbejde tæt sammen, for Janni Sørensen har været ansat i Jysk Pakkeri de seneste fem år.

- Det bliver først og fremmest Janni, der kommer til at stå for butikken, mens jeg på sigt skal stå for den erhvervsafdeling, vi vil etablere. Det er nok der, jeg er bedst, for jeg har også 20 år i trælastbranchen bag mig, siger den kommende køkkenmand.

Annonce

Det er lige mig

Jannie Sørensen var i 12 år selvstændig med tre klinikker, der gav elektrodebehandlinger, blandt andet i Vejle. Hun er i disse uger i lære i Tvis Køkkeners butik i Esbjerg, og hun ser også frem til at åbne butikken på Dæmningen.

- Vi får virkelig en fed butik i halvandet plan, hvor vi laver New Yorker-skillevæg i glas op til det øverste plan, hvor erhvervsafdelingen skal ligge. Vi får plads til syv køkkenmiljøer, seks bademiljøer, et soveværelse og garderobe, siger Janni Sørensen.

Oprindeligt var det kun hende, der skulle gå køkkenvejen, da hun længe havde søgt efter en ny mulighed.

- Jeg har længe haft lyst til noget andet, og da jeg så Tvis' opslag, der søgte forhandlere i enten Vejle eller Horsens, tænke jeg, at det var lige mig, fortæller hun.

Siden blev parret, der bor i Stouby og har to voksne sønner, enige om, at de ville sælge pakkefirmaet og være sammen om køkkenbutikken i Vejle. Så tilværelsen som selvstændige har de ingen planer om at droppe.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Bjarne fra Vejle har fulgt landsholdet i mere end 30 lande: Han har arrangeret kampe på Den Røde Plads i Moskva og bestilt 1000 fadøl i timen i Samara

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Formand vil have hjælp fra staten til at løse et næsten umuligt problem, der risikerer at lamme Vejle

Vejle For abonnenter

Efter to år med sjælden sygdom får Tage mad gennem sonde og har svært ved at tale: Nu rumsterer tankerne om barndommen ved berygtet fabrik i Grindsted

Billund

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Hedensted

Ægteparret Pedersen blev de første i nyt boligområde: - Her har vi fundet et sted, vi skal bæres fra

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Give For abonnenter

Når musikken healer: Christine og Perry sender kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Erhverv

BGI udvider med slag og spark: Står til at blive landets største med 750 elever til næste skoleår

VEJLE

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Billund

Nyt sundhedshus er næsten fyldt op: - Vi håber at kunne sparke et godt fællesskab i gang

Navne For abonnenter

Manden, der bragte ægte crepes til Danmark, er død: Christian tændte millioner af stjerner gennem sit liv

KLUMME For abonnenter

Så har vi hørt det med: Grand Canyon ligger såmænd bare omme i Trædballe

Annonce