Annonce
Trekantområdet

Lotto-vinder fra Kolding vil købe is til kollegerne og en Volvo

En kvinde fra Kolding blev i weekenden seks millioner kroner rigere. Arkivfoto: Danske Spil

En kvinde i 50'erne fra Kolding Kommune blev i weekenden den heldige vinder af 6.000.050 skattefrie kroner i Lotto.

Annonce

Kolding: En kombination af egne tal og tal arvet fra mor gav i weekenden jackpot for en kvinde fra Kolding Kommune. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Danske Spil har talt med kvinden, som fortæller, at hun aldrig tjekker tallene om lørdagen, når de bliver trukket. Derfor opdagede hun først om mandagen, at hun i fremtiden kan kalde sig millionær.

- Jeg sad på arbejde og tjekkede min mail, og så var der en besked fra Danske Spil om, at jeg havde vundet de 6 millioner og 50 kroner. Jeg syntes, beløbet så mærkeligt ud. Ja, det hele så mærkeligt ud, og jeg måtte have en kollega til at læse mailen. Hun spærrede også lige øjnene op, men for at være sikker på, at det var rigtigt, at jeg havde vundet, måtte jeg lige ringe ind til Danske Spil, siger hun til Danske Spil.

Kvinden, der arbejder i en brødvirksomhed i Kolding, gik udenfor for at ringe, mens hendes kollegaer stod indenfor og heppede.

- Det viste sig jo, at det simpelthen var rigtigt. Så begyndte jeg bare at hyle. Og kiggede op i himlen og sagde "tak".

Det er nemlig ikke uden betydning, at vinderkuponen indeholdt nogle af de rækker, som kvinden har arvet fra sin mor.

- Vi har været igennem flere hårde følelsesmæssige ting i vores liv. Blandt andet mistede jeg min mor på en meget tragisk baggrund. Så disse penge skal bare bringe ny glæde og nye muligheder ind i vores liv.

Annonce

En ny Volvo

Kvinden fortsætter i sit job.

- Vores hverdag fortsætter som hidtil. Men det giver jo en mulighed for, at blive pensioneret lidt før, hvis man får brug for det. Men jeg elsker mit job. De har været så søde og glade på mine vegne, så i dag giver jeg is til alle, der er på arbejde, siger hun til Danske Spil.

Foreløbig er det kun parrets nærmeste venner og så kvindens kollegaer, der har hørt om gevinsten, da hun gerne vil overbringe nyheden personligt til sine børn, bonusbørn og søstre.

- Det er virkelig svært at sidde med sådan en viden uden at kunne dele det med den nærmeste familie. Men nogle af dem er på ferie eller bor et stykke væk. Så jeg er nødt til at vente, siger hun.

Den glade vinder har allerede besluttet sig for, hvad nogle af pengene skal bruges til - noget som hun altid har drømt om at købe, hvis hun fik råd.

- Drømmen har altid været en Volvo XC 90, men den kan ikke være garagen. Så jeg køber nok en XC60 i stedet for. Og min mand vil gerne have en motorcykel. Derudover skal haven shines op, og vi skal forkæle børn, svigerbørn og børnebørn. Jeg tror blandt andet, vi skal ud at rejse sammen. Det er jo så dejligt, at man nu har mulighed for at invitere dem med på en længere tur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce