Annonce
Erhverv

Louise springer ud som selvstændig: Klar med et klip i stuen

Efter otte år som frisør bliver Louise Møller nu selvstændig. Det sker med salonen Frisørstuen - By Louise, der netop er åbnet på Flegborg 9A, stuen til venstre. Foto: Flemming Larsen
Frisørstuen - By Louise er navnet på Vejles nyeste frisørsalon. Den åbnede i går.
Annonce

Vejle: Louise Møller har taget sit første klip som selvstændig. I går torsdag åbnede hun sin nye salon, "Frisørstuen - By Louise".

Som navnet antyder ligger salonen i stueetagen, nemlig stuen til venstre på Flegborg nummer 9A. Og så er den indrettet i lejlighedens tidligere stue.

- Jeg har altid drømt om at få min egen salon, helt tilbage fra dengang jeg friserede og krøllede hår på mine dukker hjemme på børneværelset, fortæller Louise Møller.

Hun blev uddannet i Salon Cassiopeia i Vissingsgade tilbage i 2012 og har siden været ansat i to andre saloner i Vejle.

Annonce

Personlig stil

Den seneste måned har Louise Møller brugt mange af sine vågne timer på at sætte salonen totalt i stand. Gulvene er blevet slebet og har fået lak, vægge og lofter er blevet malet og salonen er blevet indrettet i en rå, rustik og personlig stil.

- Det vigtigste for mig, er, at der er fokus på kunden, der sidder i stolen. Det skal være en oplevelse for kunden at træde ind ad døren i min salon.

- Derfor er salonen intimt og personligt indrettet, kunderne skal kunne mærke noget af det, jeg står for, forklarer Louise Møller, der i den forbindelse også nævner tiden som en vigtig faktor.

Det betyder meget for Louise Møller, indehaver af Frisørstuen - By Louise, at produkter på hylderne er miljøvenlige. Foto: Flemming Larsen

- Salonen skal være et åndehul, hvor der er god tid til at blive klippet, farvet og få permanent eller krøller, og det gælder både frisuren til hverdag og fest- og gallafrisuren, siger frisøren.

Det er også vigtigt for indehaveren af Vejles nye frisørsalon, hvilke produkter der står på hylderne.

- Der er rigtig mange af mine kunder, især kvinderne, der går op i, at produkterne er miljøvenlige. Det tænker vi kvinder nok mere over end jer mænd, siger Louise Møller med et smil på læben.


Der er rigtig mange af mine kunder, især kvinderne, der går op i, at produkterne er miljøvenlige. Det tænker vi kvinder nok mere over end jer mænd.

Louise Møller


Annonce

Hele familiens frisør

Frisørstuen - By Louise er hele familiens frisørsalon.

- Jeg klipper både kvinder og mænd. Og der er naturligvis også plads til de yngste familiemedlemmer, lyder det fra frisøren, der selv er mor til to.

Åbningen markeres med en reception lørdag 29. august fra klokken 13 til 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce