Annonce
Hedensted

Loyale kunder har holdt hånden under fitnesscenter - er nu genåbnet med 50 udehold

Med behørig afstand har Hedensted Fitness, der er en del af Hedensted Centret, åbnet for udendørs-træning, blandt andet på terrasseområdet ved centret. Foto: Hedensted Fitness
Hedensted Fitness på Gesagervej har gennem nedlukningsperiode oplevet så stor støtte fra stedets medlemmer, at man netop har kunnet åbnet for 50 ugentlige hold udenfor, og flere kan være i vente alt efter efterspørgsel.

Hedensted: Hedensted Fitness på Gesagervej oplever så stor en opbakning fra stedets medlemmer, at man i denne uge har kunnet genåbne for en lang række træningshold udenfor.

Centret valgte i forbindelse med nedlukningen 16. marts automatisk at stille alle dets medlemskaber i bero. Herefter har det været op til det enkelte medlem at kontakte centret, hvis man ønskede at forsætte med at indbetale - og det har rigtig mange valgt at gøre, fortæller Jimmy Vinther, der er marketingchef i Hedensted Centret.

Helt præcist drejer det sig i første omgang om 50 hold ugentligt med maksimalt 10 personer per hold, inklusive holdtræner. Normalt sætter centret 100 hold om ugen.

De genåbnede hold foregår på arealer rundt om centret.

- Medlemmernes opbakning har været overvældende og betyder, at vi nu kan åbne med stor efterspørgsel efter at komme på hold. Det er meget glædeligt, siger Jimmy Vinther.

Han forklarer, at en genåbning med 50 hold lige nu passer meget godt i forhold til fitnesscentrets nuværende aktive medlemmer og de, der fortsat er sat i corona-bero.

- Herefter vil vi altid kunne regulere antallet af hold efter ønsker og efterspørgsel, siger Jimmy Vinther, der af konkurrencemæssige årsager ikke ønsker at oplyse centrets konkrete medlemstal.

Medlemmernes opbakning har været overvældende og betyder, at vi nu kan åbne med stor efterspørgsel efter at komme på hold. Det er meget glædeligt.

Jimmy Vinther

Terrasse, græsareal og parkering i brug

Der blev åbnet for udetræning ved centret fra denne uge.

På et 100 kvadratmeter terrasseareal er spinningcykler og løbebånd sat op hver formiddag og eftermiddag.

Desuden er græsarealer omkring centret taget i brug, fortæller Jimmy Vinther, til blandt andet danse-fitness, hiit-træning og yoga.

I vente har stedets medlemmer derforuden et 200 kvadratmeter stort område mellem svømmehal og fitnesscentret, et område, der hidtil har været brugt som personaleparkering.

- Vi er i gang med at lave det til et udendørs træningscenter. Håndværkere lægger inden længe gummifliser ud, og så kan vi også åbne her, siger Jimmy Vinther.

Meningen er, at man på det store område skal kunne tage træningsudstyr med ud i det fri. Og så skal det desuden fremover kunne fungere som et supplement til det øvrige fitnesscenter, når det atter engang bliver muligt at åbne inden døre.

Og den tid kan snart indtræffe, mener markeringchefen, der satser på, at det eksisterende forsamlingsforbud og nedlukning af indendørsaktiviteter for blandt andet landets fitnesscentre vil blive ophævet fra 11. maj.

- Vi satser på, at myndighederne giver os lov til at åbne på det tidspunkt. Indtil da er vi at finde udenfor. Det har selvfølgelig den udfordring, at vi er blevet vejrafhængige, og af samme grund lægger vi i de her dage kun holdtimer ud for to dage ad gangen, siger Jimmy Vinther.

Hos en af kommunens øvrige store centeraktører, Hornsyld Idrætscenter, oplyser centerchef Lars Gyberg, at man har truffet et valg om fortsat at holde lukket de næste 14 dage, og at alt dermed fortsat er stillet i bero. Skulle der komme et nyt påbud om fortsat nedlukning efter 10. maj, går man også her i gang med at tænke i alternative løsninger for trænings- og fitnesshold, oplyser han.

Hos LS Fysioterapi & Træning i Tørring fortæller indehaver Lene Søndergaard Ellingsen, at nogle af stedets onlinetræninger vil fortsætte, og at man desuden i denne uge har åbnet for ryghold og crossfit med henblik på fra næste uge også at åbne for yderligere hold.

Jimmy Vinther, marketingchef i Hedensted Centret, og dagligleder af Hedensted Fitness samt desuden hustru til Jimmy Vinther, Charlotte Vinther, supplerer inden længe stedets udendørstræninng med et ekstra 200 kvadratmeter område, der hidtil har brugt til personaleparkering. Foto: Jimmy Vinther
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112 For abonnenter

44-årig mand tiltalt i grov sag om voldtægt af børn under 12 år

Annonce