Annonce
Læserbrev

Luk industrilandbruget

Senest har FN påpeget, at verdens landbrug ikke længere skal producere animalske fødevarer, men i langt større omfang vegetabilske ditto. Den slags er ilde hørt blandt svinebaroner. Men det er ikke desto mindre den vej, landbruget skal gå - også i Danmark.

Læserbrev: I pressen hører man hele tiden om dansk landbrugs fortræffeligheder, og hvor klimavenligt det før så hæderkronede landbrug er.

F.eks. siger Jens Gammelgaard, formand for den hendøende Odder-Skanderborg Landboforening bl.a., at "vi dyrker vores marker intensivt, effektivt og langt grønnere end andre lande".

Et lignende udsagn fra hans foresatte på Axelborg, Martin Merrild, har netop bragt hans bagdel på komedie. Han undsiges bl.a. af agroprofessor Jørgen E. Olesen.

Også fra højtråbende medlemmer af den berygtede landbrugsforening med det uhensigtsmæssige navn Bæredygtigt Landbrug har i løbet af agurketiden fyldt de jysk-fynske medier med den ene falske og vilde landbrugsplan efter den anden.

Lyden af tomme tønder er påtrængende.

Senest har FN påpeget, at verdens landbrug ikke længere skal producere animalske fødevarer, men i langt større omfang vegetabilske ditto.

Den slags er ilde hørt blandt svinebaroner. Men det er ikke desto mindre den vej, landbruget skal gå - også i Danmark.

Nutidens giftige, kemiske industribønder er på taberholdet. Og de ved det.

Luk industrilandbruget. (Forkortet, red.)

Annonce
Holger Øster Mortensen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce