Annonce
Rejser

Luksuslejlighed ved Kødbyen i København var et scoop

Vores lejlighed på 45 kvadratmeter er perfekt til to voksne og to børn. Foto: Simon Staun
Eric Vökel Boutique Apartments Copenhagen Suites er oplagt som ramme for forlængede weekender eller miniferier i København.

De mange planlagte rejser i 2020 blev byttet til en udskudt efterårsferie med fire dage i København, som i mange henseender stadig er uudforsket land for familien med to voksne og to døtre på 8 og 11 år.

Til overnatningerne har vi tidligere forsøgt os med såkaldte boutique apartments, hvor virkeligheden ikke stemmer overens med billederne eller lovprisningerne på hjemmesider. Det modsatte viser sig at være tilfældet med Erik Vökel Copenhagen Suites, der på nærmest alle parametre overgår forventningerne, og som i øvrigt ligger bekvemt blot 100 meter fra Hovedbanegården.

Allerede ved ankomsten til Eric Vökel Copenhagen Suites står det klart, at niveauet er højt. Foto: Simon Staun

Vi indtaster den tilsendte kode ved porten og træder ind i foyeren indrettet i den gamle portpassage. Alt emmer af sans for design og eksklusivitet.

Eric Vökel Copenhagen Suites

Ligger i en ejendom, der er totalrenoveret, men samtidig har bevaret sin oprindelige charme og facade.

Ejendommen ligger centralt ved Kødbyen i gåafstand til city, Københavns Hovedbanegård og Tivoli. 

Adressen er Colbjørnsensgade 27, 1652 København.

Vi får udleveret nøgler til lejligheden af en receptionist, som under hele opholdet er yderst hjælpsom med småtips og gode råd. Vores lejlighed er på 45 kvadratmeter og har et stort køkken-alrum samt to soveværelser. Døren ind til værelserne har papirtynde japansk-inspirerede døre, der er pladsbesparende, men absolut heller ikke lydisolerende. Hvilket man måske skal have i baghovedet, hvis man som os er af sted med to børn.

Sengene er placeret på et lille plateau, hvor madrasserne i det ene rum fylder hele pladsen, mens der i det andet værelse har et mellemrum, som gør det oplagt for børn. Madrasserne er eminente, og sengetøjet har den der perfekte hvidhed, man finder på de dyreste hoteller.

Det vælter ind med lys ude fra Colbjørnsensgade på en del af Vesterbro, der har fået et gevaldigt ansigtsløft. Det minder mere om Frederiksberg og Østerbro.

Begge værelser er udstyret med mekaniske gardiner. Både et mørklægningsgardin og et almindeligt gardin, hvis man bare vil undgå øjne fra lejlighederne på modsatte side.

Annonce

Veludstyret lejlighed

Lejligheden har køkken med alt, man behøver for at lave mad. Kogeplade, gryder og endda et væld af køkkenmaskiner, vi ikke får brugt. Der er kræset for detaljerne i køkken-alrum/stue med et enormt foto som dekoration på endevæggen, pyntepuder og et smart garderobemøbel i hvert værelse.

Behagelige senge, elektriske gardiner og en smart vindueskarm med stikkontakter er blandt de fine detaljer i lejligheden. Foto: Simon Staun

Som familie er det skønt at kunne spise morgenmad, når det passer, og selv stå for frokosten, hvis ikke man vil spise ude til samtlige måltider. Vi bestiller også takeout et par gange fra de nærliggende restauranter og spiser i Kødbyen få minutters gang fra hotellet.

På tv’et kan man med Chromecast let tilslutte sin telefon eller tablet og se film via for eksempel Viaplay eller Netflix. Sofaen er præcis stor nok til fire personer, og efter to dage i lejligheden føler vi os virkelig hjemme.

Metroen ligger 50 meter fra hotellet, hvilket gør det til en fornøjelse at køre rundt til de udvalgte seværdigheder i de forskellige kvarterer. Intet ligger mere end 15-20 minutter væk, og den logistiske brik er ofte en vigtig del af puslespillet for familier med børn.

November er formodentlig ikke den måned på året, hvor der er størst rift om hotelværelser og ferielejligheder i hovedstaden, men alligevel er prisen på 800 kroner pr. nat et decideret scoop. Vi ville have betalt nogenlunde det samme for et firemandsværelse på et vandrerhjem eller et hostel i centrum af København med et niveau, som slet ikke er sammenligneligt med Eric Vökel Copenhagen Suites.

Priserne ligger typisk på 1200-1400 kroner pr. nat for en lejlighed til fire personer, hvilket stadig er yderst fair.


Som familie er det skønt at kunne spise morgenmad, når det passer, og selv stå for frokosten, hvis ikke man vil spise ude til samtlige måltider. Vi bestiller også takeout et par gange fra de nærliggende restauranter og spiser i Kødbyen få minutters gang fra hotellet.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bytte-bytte-bygrund: Borgmester gør klar til at afgive en pæn bid af Sønderbrogade

Navne For abonnenter

Sanne har været bagerjomfru i 25 år: Uden hende var butikken ikke den samme

Rejser

Oplev Mallorca fra toppen

Annonce