Annoncørbetalt indhold

Lyst til en fodboldrejse? Her bør du tage hen

Det er blevet mere og mere populært at tage på fodboldrejser.

Dette indhold er sponsoreret

Lige såvel som familier tager en eller to uger ud af kalenderen for at tage på sommerferie, er det ofte set, at en familie eller en flok venner tager en forlænget weekend ud af kalenderen for at tage til Tyskland, England, Spanien eller noget helt fjerde for at se fodbold. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvor du bør tage hen på din næste fodboldrejse, hvis du ønsker at få én på opleveren.

De største stadions i England

I engelsk fodbold finder du nogle af verdens mest passionerede fans. På de små stadions i Premier League eller den næstbedste engelske række, Championship, er stemningen ofte fænomenal. Vi kan dog anbefale, at du, hvis du ikke har prøvet det endnu, tager og ser en kamp på et af de største stadions i England. Her er fodbolden i top, og du kan være sikker på at overvære et fantastisk fodboldopgør.

Blandt de største klubber i England kan nævnes Manchester United, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Manchester City og Liverpool. Især Manchester United og Liverpool har legendariske stadions med en lang og stolt historie.

Ønsker du eksempelvis at se fodbold i Liverpool, er det bare med at bestille billetter med det samme. Klubbens stadion, Anfield, er oftest propfyldt, hvorfor man bør bestille billetter i god tid.

Verdens mest målrige liga findes i Tyskland

Et andet sted, hvor du finder god stemning på lægterne, er i den tyske Bundesliga. Her er fans fra eksempelvis Dortmund kendt for at lave smukke og imponerende tifos før kampene, og de forskellige stadions er oftest udsolgt.

Derudover er ligaen også kendt for at være den mest målrige topliga i Europa målt på antal mål i gennemsnit per kamp. Desuden findes der meget tysk fodbold, som ikke er langt væk fra den danske grænse. Eksempelvis er Hamburger SV eller Hertha Berlin ikke mere end en kort køretur væk fra den danske grænse.

Har du ikke set tysk fodbold live på stadion, er det helt sikkert noget, som du bør tilføje til din “to-do-liste” for det kommende år.

Ryst posen og prøv noget nyt

Er du en erfaren fodboldrejsende, og har du allerede set fodbold i England, Tyskland, Spanien med mere. I så fald er det måske på tide at ryste posen. Rundt omkring i Europa findes der nemlig mange fantastiske ligaer, som blot venter på dit besøg.

Nær Danmarks grænse finder du eksempelvis Malmö FF. Det største hold i Sverige er kendt for sin fantastiske stemning, som oftest når internationale højder. Desuden er holdets fyldt med danske stjerner i form af Søren Rieks, Anders Christiansen og Jonas Knudsen.

Af andre fede fodboldoplevelser i Europa kan nævnes steder såsom Tyrkiet eller Grækenland. Her vil du stifte bekendtskab med en helt anden form for stadionoplevelse, men overvære du en kamp med det tyrkiske storhold, Galatasaray, i Istanbul eller de græske fanfavoritter fra AEK Athen, vil du uden tvivl komme hjem en oplevelse rigere.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.