Annonce
Danmark

Lyt til Mortens Madklub: Tryk din fiskehandler på maven for en kasse blandet fisk med den flade bruskfisk

I podcasten "Mortens Madklub" giver madredaktør Morten Vilsbæk tips til nem gourmetmad sammen med landets sejeste kokke. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.

Ben er ofte den lidt tricky og mindre behagelige indgang, når samtalen falder på fisk til middagsbordet. Men i tilfældet rokke behøver man ikke at være nervøs: Netop denne fisk er uden ben, da den er beslægtet med hajerne og hører til gruppen af bruskfisk.

Hvordan du bedst tilbereder rokken, får du massere af tips til i podcasten "Mortens Madklub" Og du får også af vide, hvad der er godt at drikke til. I "Mortens Madklub" bliver du guidet til, hvordan du nemt laver gourmetmad derhjemme. Og det er ikke hvem som helst, som uddeler de gode råd. Det er landets bedste kokke godt styret af madredaktør og tidligere madanmelder, Morten Vilsbæk.

Ved sin side idag har Morten Vilsbæk besøg af Peter Nøhr Christensen fra Skagen Food, hvor han udvikler opskrifter og driver virksomheden KOST sammen med Asmus Gamdrup Jensen, og sammen har skrevet bogen 'Kål'.

Annonce
Annonce
Alarm 112

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Give

Sundhedschef er tryg ved smitteudvikling i coronaramt område: - Indbyggerne har taget det alvorligt

Annonce