Annonce
Danmark

Lyt til podcasten 'Gangbar': Elefanten Ramboline og hendes medsøstre nyder et pensionistliv langt fra rakkerlivet med cirkus

Danmarks fire cirkuselefanter, eller retter dyrechef Anita Holm er hovedperson i denne udgave af podcasten "Gangbar". I "Gangbar" går vært Tommy Byrne en tur med en kendt eller særligt interessant person, og i denne udgave kan du høre, hvordan det går i dag for de fire i cirkuselefanter, som den danske stat købte fri fra cirkuslivet.

Kan du huske dengang, Mette Frederiksen og resten af Folketinget var ved at bryde sammen af grin, da statsministeren skulle orientere om, at den danske stat havde købt fire elefanter og en kamel for at redde dem fra cirkuslivet?

Her i podcasten kommer du med ud i pensionistlivet hos de danske cirkuselefanter, som nu bor i Knuthenborg Safaripark på Lolland.
I Gangbar går vi tur med en særlig interessant person, og denne gang er det dyrechefen fra Knuthenborg Safaripark, som du kan høre.
Hør hele historien om, hvordan elefanterne har haft det, siden de var samtaleemne i hele landet og blev grinet af i Folketinget. Og til nu hvor de nyder deres otium på Lolland.

Fik du lyst til at lytte til flere podcasts, så kan du gøre det ved at klikke på dette link.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Annonce