Annonce
Alarm 112

Mænd kastede hash ud ad vinduerne i Jernbanegade: 10 blev anholdt

10 mænd blev anholdt i forbindelse med sagen fra Jernbanegade natten til søndag. Foto: Presse-fotos.dk
Det begyndte med en anmeldelse om husspektakler. Men da politiforretningen var overstået, var hele 10 mænd anholdt. To af dem sendes retur til Norge og Sverige.

Vejle: Hele 10 personer var i kortere eller længere tid anholdt i forbindelse med en politiforretning, som fandt sted midt i Vejle natten til søndag klokken 02.30, og som Sydøstjyllands Politi i første omgang var meget fåmælt omkring.

Politiet blev i første omgang opmærksom på lejligheden i Jernbanegade, fordi der blev anmeldt om husspektakler.

Da betjentene kom til stedet, forsøgte en person uden for lejligheden at advare dem, der befandt sig indenfor. Det bevirkede, at mændene i lejligheden begyndte at kaste ting ud ad vinduerne - nogle af tingene viste sig at være hash.

Annonce

- Betjentene løb op i lejligheden og traf ni personer. Situationen blev fastfrosset, og man fandt hash og andre narkosalgslignende remedier foruden en ulovlig kniv og en nøgle til en bil, hvori der lå yderligere to knive og en hammer, fortæller politikommissær Mich Klausen fra Patruljecenter Midt.


Betjentene løb op i lejligheden og traf ni personer. Situationen blev fastfrosset, og man fandt hash og andre narkosalgslignende remedier.

Mich Klausen, politikommissær


Ud af de 10 personer, som blev anholdt, blev én vejlenser sigtet for narkobesiddelse. Det drejer sig om en 23-årig vejlenser.

En 19-årig mand fra Aabenraa viste sig at være eftersøgt til afsoning i Syd- og Sønderjyllands Politi, så han blev overdraget hertil.

I lejligheden befandt sig også to personer med henholdsvis tunesisk og libysk statsborgerskab.

To asylanter

De to mænd på 38 og 34 år har hver især igangværende asylsager kørende i Norge og Sverige, og dermed er deres ophold i Danmark ulovligt, fortæller politikommissæren.

Han forventer derfor, at de to mænd vil blive fremstillet i grundlovsforhør, så de kan blive udvist af Danmark og sendt til Norge og Sverige.

De sidste personer, som kun var kortvarigt anholdt i sagen, var en 19-årig vejlenser, en 22-årig vejlenser, en 26-årig mand fra Kolding, en 30-årig mand fra Hadsund, en 21-årig mand fra Haderslev og en 17-årig mand fra København S.

Ingen af disse personer har adresse i den pågældende lejlighed, hvor hashsalget tilsyneladende fandt sted fra, så efterforskningen fortsætter blandt andet med henblik på at undersøge lejlighedens beboers rolle i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce