Annonce
forside

Mænd og kvinder standset: Skulle have taget bussen

En del ulovlig kørsel i Fredericia i weekenden og brandalarm mandag morgen på banegården. Foto: Peter Friis Autzen

Seks gange i weekenden blev trafikanter sigtet for sprit- eller narkokørsel og andre former for ulovlig kørsel. Også brandalarm på banegård mandag.

Fredericia: Sydøstjyllands Politi måtte tage en del blodprøver i weekenden, fordi trafikanter blev standset med for meget alkohol i systemet eller var påvirkede af medicin eller stoffer. Derudover stoppede patruljer også folk uden førerret og en person, der kørte i frakendelsestiden, oplyser vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen.

Først på Korskærvej fredag klokken 15.33, hvor en 60-årig lokal mand kørte på knallert i frakendelsestiden. På Strandvejen lørdag klokken 16.00 havde en udenbys 17-årig dreng i bil ingen førerret. Klokken 16.25 på Vejlevej ved Indre Ringvej blev der fundet spor af medicin eller stoffer i blodet på en 24-årig mandlig bilist her fra byen. Blot fem minutter senere på samme Indre Ringvej var der desværre en lignende gevinst i form af en udenbys 25-årig kvinde.

Søndag klokken 04.19 på Frederiks III's Vej blev en 23-årig mand fra byen stoppet i bil. Han havde for høj promille. Det samme var tilfældet klokken 05.40 i Oldenborgade, hvor der sad en 22-årig udenbys mand bag bilens rat.

En villa på Hannerup Engvej blev forsøgt brudt op af en tyv søndag klokken 00.35. Det blev ved forsøget, oplyser politiet.

Mandag morgen klokken 07.45 udviklede håndværkeres arbejde på loftet på banegården noget støv. Det satte den automatiske alarm i gang, så Trekantområdets Brandvæsen måtte rykke ud. Ild var der heldigvis ikke tale om, oplyser indsatsleder Ulrik Strehle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Podcast

Lyt: Pensionsbossernes løn er eksploderet - urimeligt at vores pensionspenge skal finansiere så massive lønstigninger, siger ekspert

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce