Annoncørbetalt indhold

Møbler af genanvendte, industrielle materialer bliver mere og mere populære

I senere år har en ny trend ramt det danske møbelmarked: Det bliver nemlig mere og mere populært at indrette sit hjem med møbler af genanvendte materialer.

Dette er sponsoreret indhold

Det er en trend, der delvist er en del af den store DIY-bølge som mange danskere et hoppet på. Samtidig er der dog også flere nye virksomheder som specialisere sig i at at transformere forskellige industrielle ting til smukke møbler, der passer ind i de fleste moderne hjem.

Alt fra paller til kabeltromler bliver genanvendt

Der er tale om en lange række forskellige ting og materialer, som mange har fået øjnene op for kan genanvendes til møbler. Blandt en af de mest populære er pallen, som normalt bruges til at transportere forskelligt gods hos virksomheder. Disse kan ved istandsættelse bruges til alt fra en vinreol til en cool seng eller sofa. Traller, der normalt bruges til stilladsgulv, er også blevet enormt populært at bruge til forskellige møbler. De laves ofte til fine bænke, der passer perfekt til både terrassen, haven eller som en ekstra siddeplads i for eksempel dit køkkenet. Også gamle vandrør er begyndt at blive brugt til indretning. De kan enten bruges til at skabe et industrielt touch på badeværelset som håndklædeholder eller som tøjstativer på soveværelset. Vandrørene er nemme at sammensætte, så du kan skabe dit eget unikke stativ.

Fokus på design og kvalitet

Som nævnt, er der i senere år kommet flere webshops og butikker, der netop specialiserer sig i at designe disse type møbler. Her er der ofte fokus på både design og kvalitet; der er kælet for detaljerne uden at møbler mister deres rå, industrielle look, der netop gør dem specielle. Investerer du i denne type møbler, får du noget helt unik, da der ofte ikke er to møbler, de er hundrede procent ens. Derudover har de gamle industri genstande en historie, og det kan derved skabe en helt speciel atmosfære i dit hjem at have for eksempel en kabeltromle, der engang har ydet et helt andet formål, stående som bord i spisestuen

Bæredygtighed i fokus

Det virker til, at genanvendte, industrielle møbler er en trend, der er kommet for at blive - heldigvis. For det er ikke kun fordelagtigt at investere i disse slags møbler, fordi de giver dit hjem kant og passer fantastisk ind i en moderne indretningsstil. De er også en bæredygtigt løsning. Det er vigtigere end nogensinde at tænke over de valg, vi tager som forbrugere, og her er disse møbler af brugte materialer langt mere miljørigtige end nye. Paller, kabeltromler, traller og lignende har som regel tjent deres industrielle formål i flere år, før de lander i din stue. Det er således langt mere bæredygtigt at købe denne type møbler fremfor traditionel indretning, der sjældent er lavet af genbrugsmaterialer. Du får dermed både et møbel, der er unikt og har en historie, og samtidig hjælper du med til at mindske produktionen af nyt.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.