Annonce
Vejle

Møder kan være smittekilde: Sct. Norberts Skole sender to klasser hjem

Sct. Norberts Skole, der har lidt over 500 elever, har sendt de to 9. klasser hjem for at mindske spredningen af corona. Nu afventes testresultater fra en af eleverne i klasserne. Foto: Leif Baun
Et møde først på ugen mellem et forældrepar og et par lærere udgør en potentielle smittekilde.
Annonce

Vejle: Fredag formiddag sendte Sct. Norberts Skole - Vejles katolske privatskole - et par lærere og de to 9. klasser hjem for at undgå spredning af coronasmitte.

- Vi har haft et møde først på ugen med et forældrepar og et par lærere. En forælder har nu corona og barnet symptomer. For at være proaktive og forsigtige har vi sendt årgangen og de to lærere hjem. Det handlere om at passe på hinanden og sker i samråd med Sundhedsstyrelsen, fortæller skoleleder Dorte Svane Peschardt.

Skolen blev bekendt med situationen fredag morgen. Hele årgangen, der tæller cirka 50 elever, blev sendt hjem, fordi de to klasser har fælles timer i blandt andet idræt.

Nu skal eleven testes to gange. Er begge prøver negative, kan skole meddele 9. klasserne, at de kan møde igen i næste uge. Men den beslutning kan først tages, når testresultaterne kendes.

Er prøven fra eleven derimod positiv, skal de andre elever på årgangen også testes. 9. klasserne går i en afdeling af skolen, der ligger for sig selv nord for Blegbanken i forhold til resten af skolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Jesper hænger syv kilometer julebelysning op hvert år: Han giver et stjernegodt råd til vejlenserne

Annonce