Annonce
Trekantområdet

Mødrehjælpen vil give børn en god jul

Annonce

Jul: Det er ikke alle familier, der har mulighed for store gaver og juleknas, men Mødrehjælpen vil igen i år gerne hjælpe lidt flere familier til at gøre højtiden til noget særligt.

Allerede fra 8. oktober kan man søge om julehjælpen, der består af et kontant beløb og et tilbud om rådgivning fra Mødrehjælpens socialrådgivere og en invitation til fællesskab og juleaktiviteter i Mødrehjælpens lokalforening.

Sidste år søgte mere end 8000 forældre om Mødrehjælpens julehjælp. I Region Syddanmark blev der søgt om hjælp til at give i alt 4242 børn i 2066 familier en jul. En af de forældre, som modtog Mødrehjælpens julehjælp sidste år, er 42-årige Allan fra Glamsbjerg. Han har modtaget julehjælpen gennem tre år og fortæller, at den var afgørende for, at han kunne give sine sønner på 9 og 11 år en december måned med gode minder:

- Julehjælpen betød, at mine drenge kunne holde jul ligesom de fleste andre af deres klassekammerater. Den økonomiske hjælp gjorde, at vi kunne tage til et par julearrangementer og skabe gode minder sammen som familie, siger han i en pressemeddelelse.

Sådan søger man julehjælp hos Mødrehjælpen

Fra 8. oktober 2019 frem til 12. december 2019 kan man søge om Mødrehjælpens julehjælp.

Man ansøger på moedrehjaelpen.dk/forside/soeg-julehjaelp/, hvor man også kan finde en vejledning til ansøgningsskemaet.

Julehjælp indeholder: 400 kroner til gave pr. barn. 300 kroner til julemiddag, hvis der er et barn i familien, og 100 kroner ekstra for de næste børn i familien.

Man kan støtte mødrehjælpen med et valgfrit beløb på www.mødrehjælpen.dk/jul eller på MobilePay 30402

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce