Annonce
Sport

Mølgaard er klar igen og vil træne sig til spilletid

Tobias Mølgaard har den seneste uge træner med i fuldt omfang og føler sig klar igen efter overbelastningsskaden. Arkivfoto: Michael Svenningsen

En overbelastningsskade har holdt Tobias Mølgaard ude, siden VB spillede i Brøndby, men højrekant-spilleren er nu kampklar igen.

Vejle: Efter en måneds pause er Tobias Mølgard klar igen.

Siden Vejle Boldklub i anden spillerunde gæstede Brøndby Stadion har en overbelastningsskade holdt Tobias Mølgaard ude, men den seneste uge har han trænet med i fuldt omfang.

- Jeg er først og fremmest glad for, at jeg nu igen kan træne med, og jeg håber da, der på et tidspunkt bliver plads til mig i truppen, siger han og fortsætter:

- Det er sådan, at du spiller, hvis du træner godt, så nu handler det om at give den en skalle til træning og se, om jeg kan træne mig tættere på holdet.

Tobias Mølgaard kom i sommerpausen til VB fra Thisted FC, og han fik sin debut, da han fik plads i start-11'eren i sæsonpremieren mod Hobro, og han opnåede en uge senere genvalg, da VB spillede i Brøndby.

Annonce

Ny klub kræver tilvænning

Skiftet, fra noget der mindede om deltidsfodbold i Thisted til et fuldtidskoncept i Vejle, var en stor omvæltning for Tobias Mølgaard, som dog ikke umiddelbart vil give den øgede træningsmængde skylden for overbelastningsskaden.

- Jeg aldrig tidligere døjet med sådan noget, og det handler nok mest om, at jeg endnu ikke kender min krop godt nok og kan sige fra i tide, mener Tobias Mølgaard.

Efter et par måneder i VB befinder Tobias Mølgaard sig godt i de nye omgivelser.

- Det er selvfølgelig brug for noget tilvænning, når man som jeg, spillede mange år i den samme klub og pludselig står et helt andet sted. Det er helt naturligt, der tager tid, og det havde ikke været anderledes uanset, hvor jeg var taget hen, siger han.

Udviklingen er positiv

Tobias Mølgaard fornemmer, at skiftet har sendt hans fodboldmæssige udvikling i en positiv retning.

For eksempel er træningen i Vejle langt mere taktisk, end den Mølgaard kendte i Thisted, og på det område fornemmer han fremgang. - Jeg kan se, at Mads Lauritsen i dag på nogle områder er meget bedre, end da jeg spillede sammen med ham i Thisted, og han tog den samme vej, som jeg gjorde, siger Tobias Mølgaard med henvisning til, at de to spillede sammen i Thisted, inden Mads Lauritsen for cirka et år siden skiftede fra Thisted til VB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce