Annonce
Børkop

Mølledag med vand for oven og neden: - Der kommer de

Nu kommer de. De gule badeænder. Anderæs er et tilløbsstykke, for man kan følge ænderne det meste af vejen. Og åen er i øvrigt ret genial til sådan et løb, for den er tilpas lang, snoet og med kraftig strøm. Foto: Jørgen Flindt
Årets Mølledag blev en våd, men stadig velbesøgt, omgang. Og det hele sluttede med gule ænder.

Børkop: De gule ænder sluttede Mølledagen ved Børkop Vandmølle af, og det underholdende anderæs, som Lions Club Børkop, står bag, skabte masser af grin og spænding. Blandt store som små.

- Min mor har købt et par ænder, og jeg er overbevist om, at vores ænder er de hurtigste, sagde 10-årige Simon Nielsen, der var til Møllemarked i Børkop for første gang i sit liv.

Han bor nemlig i København til dagligt.

Mølledagen trak mange gæster til sig. Også i år. Men dog ikke så mange som de seneste år. Begrundelsen skulle findes hos vejrguderne.

Arrangørene skyder på, at omkring 500-600 mennesker kom forbi.

- Der har været en lind strøm af menesker hele dagen, så alt i alt er det gået flot i betragtning af, at det har regnet hele dagen, sagde John Ahrnkiel, der er formand for Børkop Vandmølles Venner.

I løbet af dagen kunne de fremmødte opleve mange ting og tiltag. Blandt andet var der landsoldater med kanoner og geværer, og der blev bagt, grillet, høstet med le, redet på ponyer, danset folkedans og meget mere.

Deriblandt også anderæset. Hvem der vandt det ræs, det kan Simon og alle andre læse om i Trekantens Folkeblad på tirsdag. Eller allerede nu læse på trefo.dk.

De gule ænder skyndte sig nedad åen. Foto: Jørgen Flindt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Børkop For abonnenter

DSB har sløjfet morgentoget: Så nu må Sander en time tidligere op - eller fryse 40 minutter uden for skoledøren

Annonce