Annonce
Vejle

Mad-fotografer rykker ind i Spinderihallerne

Foodphoto Festival holdes i Vejle 18.-21. maj. Festivalen var sidst i Vejle for to år siden. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Foodphoto Festival trækker igen masser af dygtige mad-fotografer til Vejle

Vejle: Det er to år siden, FoodPhoto Festival senest gæstede Vejle. Igen i år lægger Spinderihallerne vægge til en udstilling, som viser billeder taget af nogle af verdens dygtigste madfotografer.

I dagene 18. til 21. maj samles en stor del af dem desuden i Vejle, hvor der ud over networking er masser af workshops og konferencer på programmet.

Bag festivalen står den tyske madfotograf Günter Beer og event manager Manon Straver, som begge bor i Spanien, hvor de to første Foodphoto Festivaler blev holdt, inden den i 2015 nåede til Vejle.

Det er den tyske fotograf Günter Beer, som står bag festivalen. Her ses han til åbningen af Foodphoto Festival i 2015. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Udstillinger for alle

Mens konferencerne, workshops og netværks-møderne kun er for professionelle, som i øvrigt betaler 370 euro for at deltage, er udstillingen af madfotografierne for alle.

Den løber fra festivalens begyndelse 18. maj til 16. juni - og der er gratis entre.

Til festivalen kommer madfotografer fra hele verden - i skrivende stund er professionelle fra blandt andet Australien, Brasilien, Sydafrika og Guatemala meldt til.

Nogle af de største navne, som kommer til byen i forbindelse med festivalen, inkluderer danske Paul Ib Henriksen, Nicky Walsh og Max Faber fra Berlin, Tyskland, samt Clarissa Westmeyer fra Cleveland, USA.

Festivalen går i gang allerede torsdag, mens den officielle åbningstale holdes fredag. Lørdag aften foregår festivalens højdepunkt, når et awardshow løber af stablen i Torvehallerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce