Annoncørbetalt indhold

Mad ud af huset eller mad på stedet – Gør det nemt at holde din næste begivenhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Friske råvarer og indbydende mad der får dine gæster til at tage to eller tre gange

Det kan godt være et stort arbejde at planlægge en fest eller komsammen derhjemme, hvis du både skal lave mad, samt gøre bordet og hjemmet klar til gæster. Er du en af dem der gerne vil være sammen med dine gæster hele dagen, og helst ikke vil bruge for meget tid i køkkenet på at forberede og lave mad? Så tilbyder Verdenskortet mad ud af huset i Hobro, Viborg, Skive og omegn, hvor du nemt kan bestille og hente maden, så du kan bruge så meget af tiden sammen med dine gæster, og dem du holder af.

Annonce


Stort udvalg af menuer, der behager enhver smag

Ønsker du at servere et stort udvalg af forskellige retter, så du er sikker på, at der er noget alle gæsterne kan lide? Hos Verdenskortet kan du vælge mellem et stort udvalg, af forskellige menuer og retter, hvor du kan sammensætte menuen præcis, som du ønsker det. Ønsker du ikke at servere en stor selskabsmenu, men gerne noget mere simpelt, hvor der er lige så stor fokus på friske råvarer og indbydende mad, der får dine gæster til at tage to eller tre gange? Så kan du også bestille smørrebrød og snitter, pålægskagemand til 10 -12 personer og tapasplatter til både børn og voksne. Det bliver altså ikke nemmere at holde den perfekte fest eller komsammen, med mad ud af huset i Hobro, Viborg, Skive og omegnen.


Brunch og frokost med udsigt over Verdenskortet

Elsker du at spise et sted, hvor det ikke kun er maden der er i top, men også udsigten? I Hobro kan du opleve en lækker brunch eller frokost, med udsigt til hele verden i miniudgave med søer, floder og bjergkæder bygget i jord og sten. Udbredt som et atlas ligger Verdenskortet ved bredden af søen, med en udsigt der kun kan imponere. Mangler du et sted at fejre din næste fødselsdag, bryllupsdag eller andet, men ved ikke, hvor du skal holde det? Hos Verdenskortet i Hobro kan du fejre enhver anledning med en lækker brunch eller frokost. Her kan du sammensætte dit selskab ud fra et stort udvalg af hjemmelavet mad. Ikke nok med, at du ikke skal sørge for noget af det praktiske, udover at nyde din dag, kan du vælge mellem 3 flotte lokaler, perfekt til enhver anledning, hvor du og dine gæster kan nyde dagen med udsigt udover Verdenskortet, overblik over parken eller i stemningsfulde Sørensminde. Det perfekte sted, til den perfekte dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.