Annonce
Vejle

Madindustrien er med i Dining Week Sharing

Michele Poulsen, indehaver af Madindusterien på Dæmningen, er igen i år klar til at servere tre retter til billige penge og skænke et glas godt vin til. Foto: Mette Mørk
Restauranten er klar med tre serveringer, som deles ved bordet. Får flere til at gå på restaurant i efterårsferien.
Annonce

Vejle: I efterårsferien hygger mange børnefamilier sig derhjemme. Men sådan behøver det ikke at være, i hvert fald ikke, hvis man holder af god mad.

Madindustrien i Vejle er således igen i år med i Dining Week Sharing, hvor man får serveret en treretters menu for 225 kroner plus et gebyrer på 26 kroner. Det fik sidste år mange familier til at gå ud at spise.

Dining Week Sharing er en landsdækkende restaurantfestival, der sætter fokus på at dele mad med hinanden og højne det sociale samvær under et måltid. Festivalen bliver holdt fra den 13. til 20. oktober, og i den uge præsenteres op mod 100 danske restauranter, der alle tilbyder en menu med minimum tre serveringer til deling ved bordet.

Som gæst kan du opleve at spise både på restauranter, som serverer maden til deling ved et langbord iblandt andre gæster og således få nye bekendtskaber, og på restauranter, som serverer maden til deling i det selskab, du har købt billetter sammen med.

Annonce

Med for andet år i træk

Madindustrien er med for andet år i træk.

- Sidste år var der knap 300, der benyttede sig af vores tilbud. Det betød, at der kom gæster, der ikke tidligere havde spist i vores restaurant og som er kommet igen, ligesom der også kom gæster udenbys fra, siger Michele Poulsen, indehaver af Madindusterien.

Hun nævner, at restauranten også har fået et par bryllups-fester ud af deltagelsen i madfestivalen.

- I år er det muligt hos os at deltage i restaurantfestivalen fra tirsdag 15. september og til og med lørdag den 19. september, men det vil dog også være muligt at vælge vores a la carte menu, siger hun

I forbindelse med Dining Week Sharing serverer Vejle-restauranten i år confiteret andelår med syltede rødbede, rødbede-broken gelé og karsemayo samt frisk karse til forret. Til hovedret serveres der braiseret kalveskank med grillet spidskål, citron og hvidløg og dertil en persillesauce, mens desserten er citrontærte med marengs, chokolade og brombær.

Salg af billetter foregår via www.diningweek.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Folkene bag Vejles festlige natteliv håber på genåbning, men tvivler på, at den kommer snart

Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Vejle

Husk at sortere: Eksplosion i skraldebil skyldtes gasflasker

Annonce