Annonce
Vejle

Madkroen er lukket efter kun tre måneder: Ejeren kunne ikke finde en kok

Restauratør Rick Carlsson, der også driver Restaurant MadRick i Vejle Midtpunkt, har efter tre måneder valgt at lukke Madkroen i Vestergade. Han vil nu bruge lokalerne til selskaber og arrangementer. Foto: Flemming Larsen
Rick Carlsson har lukket Madkroen efter kun tre måneder. Restauratøren satser i stedet på sit "gamle" sted, MadRick, men vil dog holde selskaber og arrangementer i Madkroens lokaler.

Vejle: Det er slut med gammeldags rejecocktail, herregårdsbøf med bearnaise, ærter og stegte kartofler - med rødgrød og fløde til dessert. I hvert fald i Madkroen i Vestergade, der er lukket efter kun tre måneders drift.

Lukningen ærgrer Rick Carlsson, restauratør og indehaver. Han siger om den hurtige exit:

- Siden åbningen midt i juni har jeg brugt masser af tid på at forsøge at finde en kvalificeret kok. Det er ikke lykkedes, og da jeg selv har forrygende travlt i køkkenet på mit andet spisested (MadRick i Vejle Midtpunkt, red.), har jeg valgt at lukke kroen, siger Rick Carlsson.

Annonce

Andre planer

Med lukningen af Madkroen har restauratøren dog ikke opgivet at drive restaurant i de nyligt istandsatte lokaler.

- Jeg har flere gange måtte sige nej til større selskaber, fordi der ikke var plads hos MadRick. Derfor vil jeg bruge lokalerne i Vestergade til disse selskaber.

- Jeg forestiller mig også, at jeg i lokalerne kan holde forskellige arrangementer, siger Rick Carlsson.

Restauratøren nævner arrangementer som vinsmagninger og julefrokoster.

- Der er mange små virksomheder, der gerne vil holde eksempelvis julefrokost med andre, fordi de ikke er så mange ansatte. Derfor planlægger jeg to julefrokoster, hvor alle er velkomne, siger restauratøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Sydbank i Grindsted skal have ny chef

Danmark

Charlotte blev overfaldet og truet med kniv: De psykiatriske patienter er blevet farligere

Annonce